Iulia si Mihai Albu se impaca? Uite ce declaratii de dragoste si-au facut

Iulia si Mihai Albu se impaca? Uite ce declaratii de dragoste si-au facut
  calendar_month        
Iulia si Mihai Albu s-au despartit de curand insa apropiatii sunt de parere ca s-au pripit si ca ei inca se mai iubesc. Iar declaratiile celor doi de pe o retea de socializare vin sa intareasca cele spuse.

Doua perechi de pantofi create de designerul roman Mihai Albu au fost incluse in expozitia 'Pasind in lumina reflectoarelor! Designul experimental de pantofi', care va fi deschisa in perioada 28 martie - 29 septembrie la Muzeul Grassi pentru Arte Aplicate din Leipzig.

Iulia Albu a dorit sa isi exprime admiratia si sustinerea pentru Mihai pe pagina ei de facebook si i-a scris cateva cuvinte frumoase ce tradeaza faptul ca inca o mai leaga multe sentimente frumoase de fostul ei sot:

FELICITARI MIHAI ALBU! Poate cele mai bune colectii date vreodata de celebrul designer si-au ocupat locul de onoare in Muzeul Grassi. Asta dupa aparitiile in Vogue si in faimoasa enciclopedie Shoegasm. Mihai Albu ramane un proiect in care cred. Sunt mandra de ceea ce am realizat si vom realiza impreuna. Am spus-o si o repet: vor trece multe decenii pana cand Romania va mai da un talent ca Mihai Albu, a scris Iulia.

Primul comentariu la postarea Iuliei a venit chiar din partea fostului sot, care a facut o gluma cu subinteles:

Mai, mai, tu ma mai iubesti... Felicitarile, masa si dansul, diseara in scara blocului. a scris Mihai pe facebook.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

NOI CU NOI
  • person

    "oare mai existam !mai exista incredere?"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right