Jennifer si Angelina in razboi - Brad la mijloc

Jennifer si Angelina in razboi - Brad la mijloc
  calendar_month        
Razboiul dintre Angelina Jolie si Jennifer Aniston escaladeza, iar miza este Brad Pitt.

In timp ce filma ?Bounty Hunter? in New Jersey, Jen a fost socata la primirea catorva SMS-uri de la Angelina cu mesajul ?Back Off!? (Stai departe). Iar mesajele au fost trimise de pe telefonul lui Brad.

Angelina catre Jennifer: ?Back Off!?

Cu siguranta Jennifer a fost surprinsa si chiar socata la vederea acelor mesaje. Probabil nu se astepta sa auda vreun cuvant de la Angelina.

Dupa ce Brad a reluat relatia, cel putin prieteneasca, cu fosta lui sotie, si dupa lungile conversatii la telefon, Angelina a devenit furioasa. Aceasta chiar a incercat sa-l faca la randul ei gelos pe Brad reluand legatura cu Billy Bob Thornton. In plus, mai exista si mama lui Brad, care insista pe langa fiul ei sa o paraseasca pe Angelina si sa se impace cu Jen.

Pana la urma era de asteptat ca Angelina sa inceapa sa trimita mesaje amenintatoare la adresa lui Jennifer. Pare destul de ironic, avand in vedere ca, in fond, Angelina a fost cauza destramarii casatoriei lui Brad si Jennifer.Cei sase copii ii tin impreuna

?Angelina are 6 copii cu Brad acum, si cu siguranta asta este unul din lucrurile care ii tine impreuna. Nu ar trebui sa se certe in legatura cu fosta lui sotie, de care a divortat acum patru ani?, mentioneaza o sursa apropiata cuplului.

Pe de alta parte, nici Jennifer nu poate fi invinuita pentru ca se gandeste ca e OK sa reinnoiasca prietenia cu fostul sot. Brad s-a confesat fostei lui sotii prin intermediul catorva convorbiri telefonice, iar Jen pare sa fi fost exact ceea ce avea Brad nevoie pentru a-si recapata puterea si zambetul. In plus, Jennifer ii trimite uneori la birou mici cadouri, si motivatii zilnice, citate din carti de automotivare pe care le citeste.

Sincer acum, probabil oricine in locul Angelinei s-ar infuria daca o fosta i-ar trimite partenerului cadouri? dar noi nu suntem ?Sfanta Angelina?, nu?

Mama lui Brad insista sa se intoarca la fosta lui sotie

Pe langa toate aceste probleme intervine si mama lui Pitt, Jane Pitt, care este fericita ca fiul ei a reluat legatura cu Jennifer, si il incurajeaza pe acesta sa o paraseasca pe Angelina si sa se intoarca la fosta lui sotie.

Jane Pitt nu a placut-o niciodata pe Angelina si in ultimul timp cand vorbeste cu Brad, sustine ca singurul lucru pe care il aude este cat de nefericit e fiul ei. Ea i-a spus lui Brad ca locul lui este alaturi de Jennifer si ca trebuie sa renunte la relatia cu Angelina daca vrea o sansa la fericire. ?Se simte incoltit cu Angelina, dar este greu pentru el sa plece deoarece au sase copii impreuna carora le este foarte devotat?, a mai spus Jane Pitt.

Voi ce credeti? Brad si Angie sau Brad si Jen? Parca se cam joaca leapsa in ultimul timp, cu Brad care vorbeste cu Jen si Angie care vorbeste din nou cu Billy Bob. Presupun ca e greu sa ia o decizie si sa ramana la ea!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Pretuieste viata!
  • person

    ""ce este un barbat celibatar? un barbat care a pierdut ocazia sa faca fericita o femeie!""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right