L'Oreal Paris machiaza vedete la Cannes

L'Oreal Paris machiaza vedete la Cannes
  calendar_month        
Loc de intalnire pentru cei indragostiti de a saptea arta, Festivalul International de Film de la Cannes este o panorama a creatiei cinematografice mondiale, deschis tuturor genurilor si tuturor culturilor. Pentru toti cei prezenti aici - creatori, artisti, oameni pasionati de film, staruri consacrate dar si tinere talente -, festivalul este un eveniment magic si este caracterizat de un glamour incredibil.

88738.jpgAmbasadoarele LOreal Paris sunt staruri celebre din toata lumea este una din modalitatile de a arata ca este preocupat de frumusetea tuturor femeilor. In acelasi timp, acorda un mare interes artelor si diversitatii culturale.

Pentru a 8-a oara, LOreal Paris este make-up artist oficial al Festivalului de Film de la Cannes. Intre interviuri, telefoane, vizionari sau seri private, personalitatile prezente la Cannes sunt machiate de LOreal Paris datorita produselor sale de inalta tehnologie. De la simplele retusuri pana la machiajele foarte sofisticate, cei 20 de make-up artist-i LOreal Paris au schimbat look-ul membrilor juriului, marilor artisti si artiste care au participat la festival.Ca si in anii precedenti, LOreal Paris va fi reprezentat de ambasadoarele sale, ele insele actrite celebre, reprezentand diferite culturi de pe cele cinci continete: Laetitia Casta, Milla Jojovich, Noemie Lenoir, Andie MacDowell, Natalie Imbruglia, Gong Li, Aishwarya Rai... O echipa a frumusetii.

In cele 12 zile ale festivalului, echipa LOreal Paris, formata din 20 de make-up artist-i, se mobilizeaza pentru a-i pune cel mai bine in valoare si a le evidentia trasaturile tuturor celor de la festival.

Anul acesta este cel de-al cincilea in care Dana Argesan, make-up artist LOreal Paris, face parte din echipa care va schimba look-ul vedetelor de la Cannes. Printre vedetele pe care Dana Argesan le-a machiat in anii anteriori se numara Andie MacDowell, Naomi Watts, Adrien Brody.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

99 about me
  • person

    "never say never"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right