Lady Gaga "ucisa" pe retelele sociale

Lady Gaga "ucisa" pe retelele sociale
  calendar_month        
Incepand cu 1 decembrie nu o mai cautati pe Lady Gaga pe retelele sociale!

Artista isi va anula incepand cu 1 decembrie conturile de pe Twitter si Facebook pentru a sustine asociatia Keep A Child Alive.

Cantareata care s-a autoproclamat regina Twitter-ului si este unul dintre cei mai populari artisti pe Facebook, a decis sa-si stearga conturile de pe aceste retele sociale.

Digital Life Sacrifice "omoara" vedetele

Motivul? Actiunea Digital Life Sacrifice, lansata de asociatia Keep A Child Alive (care sprijina victimele SIDA) va ?omori? virtual vedetele, incepand cu data de 1 decembrie ? ziua mondiala a luptei impotriva SIDA.

Cu siguranta fanii lui Lady Gaga (supranumiti Little Monsters) vor suferi! Insa Gaga nu este singura care va fi sacrificata in aceasta zi. Usher, Alicia Keys (cea care a pus bazele asociatiei Keep A Child Alive ), Justin Timberlake, Katie Holmes sau Kim Kardashian au acceptat sa intre in aceasta actiune pana ce asociatia va strange un million de dolari.

Kim si Khloe Kardashian, Ryan Seacrest, Jennifer Hudson, Elijah Wood, Serena Williams, si sotul Aliciei Keys, Swizz Beatz au filmat deja spoturi in care ei apar in sicrie pentru a reprezenta moartea lor digitala.

Este important sa socam pentru a deschide ochii oamenilor. explica Alicia Keys. Nu este vorba ca oamenilor nu le pasa sau ca nu vor sa faca ceva insa probabil ca nu s-au gandit niciodata serioa la SIDA.

Banii stransi prin sms-uri vor ajunge la familii afectate de SIDA din Africa si India.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Rogaine sau Regaine si in Romania la cel mai MIC PRET
  • person

    "tratamentul de par rogaine cu minoxidil este un produsul nr.1 original marca pfizer din usa."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right