Laura Cosoi: `Noi nu ne jucam de-a povestile de dragoste`

Laura Cosoi: `Noi nu ne jucam de-a povestile de dragoste`
  calendar_month        
Prezenta in platoul Cancan tv, Laura Cosoi a tinut sa lamureasca aspectele despartirii de Smiley si situatia ei actuala.
Frumoasa blonda si-a revenit complet dupa despartire, are multe proiecte profesionale in desfasurare si se simte mai linistita ca oricand.

Intrebata daca mai exista o sansa de impacare intre ea si Smiley, Laura a raspuns:

Noi nu ne jucam de-a povestile de dragoste, suntem doi oameni sinceri si nu am disimulat niciodata. Pe scurt: e trecut, au trecut deja cateva luni, iar lucrurile s-au asezat pe un fagas, asa cum e firesc. Tinem legatura ca niste buni prieteni.

Laura a infirmat si zvonurile conform carora motivul despartirii de Smiley ar fi avut legatura cu dorinta de a avea un copil.

Imi doresc un copil, o familie, despartirea noastra nu a avut nimic de-a face cu acest lucru. Pur si simplu drumurile noastre s-au despartit, nu a fost o cearta, nimic senzational. Ne-am asumat si faptul ca la un moment dat ne vom reface viata. Tot ce a fost a fost suprb, dar s-a terminat, asta e realitatea.

Nu sunt prima sau ultima femeie care a incheiat o relatie. Am fost pregatita sa incheiem aceasta relatie, nu am plans atat de mult.


Alte articole despre
Recomandari