Madonna: `Barack Obama este un musulman negru la Casa Alba!`

Madonna: `Barack Obama este un musulman negru la Casa Alba!`
  calendar_month        
Intr-un concert sustinul luni seara la Washington D.C., in cadrul turneului MDNA, Madonna a tinut sa faca si politica:

Ati face bine sa votati cu Obama, ok? La bine si la greu, da? Avem un musulman negru la Casa Alba. Asta este extraordinar. Inseamna ca exista speranta in tara asta. Obama se lupta si pentru drepturile homosexualilor asa ca sprijiniti-l!, i-a indemnat Madonna pe cei prezenti la concert.


Atunci cand si-a dat seama de greseala facuta, Madonna, a rectificat:

Stiu ca Obama nu este musulman, cu toate ca multi oameni din aceasta tara cred ca este. Si ce daca ar fi? Voiam sa spun ca un om bun este un om bun indiferent de religia pe care o are. Nu-mi pasa ce religie are Obama si nimanui nu ar trebui sa-i pese.

Nu este prima oara cand Madonna face politica in timpul unui concert:

Am vazut cateva lucruri infricosatoare. Am vazut oameni inchisi pentru simplul fapt ca au spus ce gandeau, pentru ca erau gay, pentru ca nu aveau religia pe care ar fi trebuit sa o aiba, pentru ca nu s-au imbracat intr-un anume fel.

Aceste lucruri m-au facut sa imi dau seama cat de norocoasa sunt fiindca traiesc in America. Asta nu inseamna totusi ca este o tara perfecta. Mai avem un drum lung de parcurs
, declara Madonna la inceputul lunii septembrie.

Madonna nu o uita nici pe Michelle Obama careia i-a multumit intr-un concert: Ii multumesc Lui Dumnezeu pentru Michelle Obama.

Recomandari