Mihai Albu recunoaste, pentru prima data, care este motivul divortului

Mihai Albu recunoaste, pentru prima data, care este motivul divortului
  calendar_month        
Mihai Albu a recunoscut, pentru prima data, care este adevaratul motiv pentru care el si Iulia au ales sa o ia pe drumuri diferite.

Potrivit designerului, nu a fost vorba nici de gaina, nici de vreun amant, ci pur si simplu de faptul ca nu mai petreceau destul timp impreuna, lucru care i-a macinat. Designerul sustine ca fosta sotie se ocupa mai mult de cariera decat de familie si ajungeau sa se intalneasca numai atunci cand aveau proiecte impreuna.

Nu ne impacam, mergem pana la capat, in principiu am demarat actele, la noi nuAAAAAAA a fost ruptura din lipsa dragostei, ci de timp petrecut impreuna, care nu ca ne-a indepartat, dar ne-a macinat.

S-a angrenat in niste prioiecte si a trecut familia pe locul doi. Si eu sunt un tip ocupat, ea a fost mai ocupata decat mine, daca a ales sa faca o facultate la zi. Dar nu e timp, la 31 de ani nu mai faci facultate la zi, eu o sustin, dar unde mai e viata de familie?

Cand ne vedeam din cand in cand erau certuri, nici nu mai aveam timp sa mai discutam de familie. Am zis sa gasim o cale si am ajuns la solutia asta, nu am prins-o cu altul. Am ajuns sa ne vedem mai des cand aveam proiecte impreuna, nu e normal. Mi se pare ca am ales o cale foarte buna, pe care si ea a acceptat-o
a spus Mihai Albu la Kanal D.

Iulia Albu: 'Nu sunt adepta supei reincalzite'

Iulia si Mihai Albu se impaca? Uite ce declaratii de dragoste si-au facut

Recomandari

Newsletter Ele.ro

dupa despartire
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Rochie Arabella
Shop Ele.rochevron_right