Moartea Micai a survenit in urma unui microb contactat in spital? Iata ce declaratii face tatal ei

Moartea Micai a survenit in urma unui microb contactat in spital? Iata ce declaratii face tatal ei
  calendar_month        
La doar cateva zile dupa ce s-a aflat ca este internata in spital, Mica a pierdut lupta cu boala. O tara intreaga e in soc dupa vestea cumplita, insa nimic nu se poate compara cu durerea resimtita de cei ce i-au fost alaturi.

Desi cauza oficiala a mortii este boala de care suferea, o ciroza hepatica ajunsa in ultimul stadiu, tatal ei sustine ca a fost informat ca fiica lui ar fi contactat un microb in spital, ce ar fi dus la inrautatirea starii de sanatate si apoi la deces.

Cand credeam ca e mai bine mi-au zis ca a luat un microb din spital si s-a agravat foarte rau. I s-a umflat burtica si atunci mi-am dat seama ca e grav!, s-a confesat el unor apropiati, scrie agentiadepresamondena.com.

Medicii, in schimb, nu au pomenit nimic despre microb, punand decesul pe seama unui soc hemoragic.

Michaela Niculescu a murit in urma unui soc hemoragic prin sangerare masiva. Fusese internata cu insuficienta hepatica, ciroza hepatica, a fost transferata de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti in urma cu doua saptamani, a declarat managerul Institutului Clinic Fundeni, dr. Carmen Orban. pentru Mediafax.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

...............................................................
  • person

    "a￯n incona￯tient, nimic nu ia sfa￯ra￯it, nimic nu trece, nimic nu se uita￯."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right