Monden: 6 despartiri la care nimeni nu se astepta

Monden: 6 despartiri la care nimeni nu se astepta
  calendar_month        
Despartirea si divortul apar uneori ca din senin pentru vedete care formau un cuplu aparent fericit. Fie ca vedetele in cauza au evitat publicatiile de scandal, fie ca au pozat intr-un cuplu fericit, desi realitatea era alta, divortul este de multe ori socant.

Iata 6 despartiri la care nimeni nu se astepta.


Care dintre cuplurile de vedete crezi ca a pastrat cel mai bine aparentele inainte de anuntul despartirii sau al divortului?

Autor: Iulia Anghel

92891.jpg


Antonia si Vincenzo Castellano
Dupa o casatorie in secret, Antonia Iacobescu si Vincenzo Castellano dau dovada de aceeasi discretie si cand vine vorba de separare. Cei doi au impreuna o fetita de doi ani, iar ruptura a fost confirmata de sotul cantaretei, care nu a dat prea multe detalii.

"Este adevarat ca ne-am despartit, nu stiu daca vom divorta. Nici nu se pune problema sa ma fi inselat cu alt barbat", a declarat sotul Antoniei.

Situatia despartirii este insa neclara, deoarece Ciro Castellano, socrul cantaretei, sustine ca Antonia este insarcinata din nou si ca nu se pune problema unui divort.

Sursa foto: KanalD.ro92892.jpg


Ilie Nastase si Amalia Nastase
Dupa ce s-au casatorit in 2003, Amalia si Ilie Nastase au anuntat divortul in 2010, printr-o declaratie comuna, complet neasteptata. Cei doi au participat impreuna la numeroase evenimente mondene inainte de divort fara sa ofere vreun indiciu cu privire la o potentiala despartire.

"Noi am decis sa ne despartim pentru ca am ajuns la o rascruce a vietilor noastre in care amandoi stim ca nu putem continua decat ca prieteni", se arata in anuntul comun de divort al lui Ilie si Amalia Nastase.92893.jpg


Florin Zamfirescu si Catalina Mustata
Dupa 21 de ani de casnicie, Florin Zamfirescu si Catalina Mustata formau unul dintre cele mai stabile si respectate cupluri din showbiz-ul romanesc.

Anuntul divortului a fost o surpriza totala, iar cei doi nu au dat aproape deloc declaratii despre ruptura. Florin Zamfirescu a explicat doar ca divortul nu a fost provocat "nici de iubiri extrafamiliale, nici de relatii extraconjugale".

Sursa foto: ZiarulRing.ro92894.jpg


Marina Almasan si Victor Socaciu
Dupa divortul desfasurat cu discretie, Marina Almasan si Victor Socaciu au inceput sa se acuze reciproc de esecul casniciei lor, care a durat 13 ani.

"Imi pare rau sa constat ca Victor nu poate sa-si asume esecul casniciei noastre - esec despre care stie foarte bine ca este singurul vinovat inca de acum 10 ani", a declarat Marina Almasan.63291.jpg


Calin Popescu Tariceanu si Ioana Tariceanu
Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a divortat pentru a patra oara in 2011. Nimeni nu se astepta la declaratia comuna facuta de omul politic si sotia sa Ioana, mai tanara decat el cu 25 de ani.

Cei doi s-au inteles din timp cu privire la custodia baiatului si la pensia de intretinere pe care o va primi Ioana, astfel ca decizia despartirii a fost luata in secret mai devreme de anuntul oferit in septembrie 2011.

92890.jpg


Jorge si Alina
Cantaretul Jorge (George Papagheorghe) si sotia sa Alina au format un cuplu aparent fericit timp de 10 ani. Despartirea a surprins-o chiar si pe Alina.

"Pur si simplu ne-am instrainat. De o casnicie trebuie sa ai grija tot timpul si noi se pare ca ne-am neglijat (...) Pentru mine e un soc, o iau ca pe un esec personal, dar viata merge inainte", a declarat sotia lui Jorge inainte de finalizarea divortului.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

dragii colegi de facultate
  • person

    ""ce nu te distruge te face mai puternic"-nietzsche"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right