Monden: vedete pe care iarna le prinde fara job. 4 concedieri recente!

Monden: vedete pe care iarna le prinde fara job. 4 concedieri recente!
  calendar_month        
Pana si vedetelor le este greu uneori sa-si pastreze locul de munca. Cand sefii decid ca nu mai au nevoie de ele, le pun pe tusa. Asa se face ca unele dintre cele mai indragite vedete de la TV au ajuns sa-si piarda jobul chiar inainte de venirea iernii.

Altele si-au pierdut functia de conducere sau postul de reporter special.
Iata cateva dintre vedetele care sunt nevoite sa-si caute un job nou. Sau, cine stie, poate reusesc sa-si convinga sefii sa le reprimeasca sau sa le ofere un alt post.

63249.jpg


1. Cornel Patrichi
13 este un numar cu ghinion pentru Cornel Patrichi. Indragitul jurat al emisiunii "Dansez pentru tine" a aflat zilele trecute ca a fost concediat de producatorii showului, chiar inainte de debutul celui de-al 13-lea sezon. Cornel Patrichi este socat de decizia sefilor, in conditiile in care a fost alaturi de echipa "Dansez pentru tine" de la bun inceput. Locul lasat vacant de Cornel va fi ocupat incepand din aceasta seara de Edi Stancu, seful corpului de balet de la "Dansez pentru tine".

Suparat ca a fost concediat, Cornel Patrichi l-a "intepat" pe mai tanarul sau inlocuitor. El a spus ca pe vremea cand era coregraf inventa miscari de dans, nu le copia de pe Internet. "Eram singurul profesionist adevarat in materie de dans din juriu, inconjurat de amatori veniti de pe strada", a explicat Cornel Patrichi.

Producatorul general al emisiunii, Mona Segall, a explicat pentru evz.ro ca Edi Stancu ii cunoaste cel mai bine pe concurenti si poate compara evolutia lor in concurs, mai ales ca dansatorii au niveluri diferite de pregatire - unii sunt dansatori profesionisti, altii nu au avut legatura pana acum cu dansul.92753.jpg


2. Adriana Bahmuteanu
Adriana Bahmuteanu a fost concediata din functia de manager al postului Etno TV, in urma scandalului conjugal din aceasta vara. Postul de muzica populara este detinut de Silviu Prigoana, insa acesta a decis ca sotia lui nu mai are ce cauta la conducerea postului, atat timp cat relatiile dintre ei sunt tensionate.

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana s-au despartit la sfarsitul acestei veri, dupa o cearta conjugala.

Chiar daca a ramas fara jobul de manager, Adriana Bahmuteanu nu o duce chiar atat de rau. Ea prezinta emisiunea "Incepe Bahmu" la Antena 2.92754.jpg


3. Mariana Moculescu
Mariana Moculescu a fost angajata ca reporter la ziarul "Tricolorul", condus de Corneliu Vadim Tudor, insa dupa doar 2 saptamani a fost concediata pe motiv ca era incompetenta si neserioasa. Amandoi sunt firi vulcanice, astfel ca toata concedierea a degenerat intr-un scandal de proportii, presarat cu jigniri si cuvinte obscene.

Politicianul a dorit sa o ajute pe Mariana Moculescu, dupa ce aceasta a venit intr-o emisiune TV si s-a plans ca i-a fost taiata apa calda.92752.jpg


4. Iuliana Tudor
Cea mai indragita prezentatoare de la televiziunea publica, Iuliana Tudor, nu stie daca va mai prezenta emisiunea "O data in viata".

Chiar daca acest show inregistreaza cele mai mari audiente ale postului TV, TVR se afla intr-o perioada de reorganizare si restructurare, iar emisiunea Iulianei inca nu a fost inclusa in grila de programe.In perioada urmatoare, Iuliana Tudor va afla daca este concediata sau daca i se prelungeste contractul de colaborare cu televiziunea nationala.

Recomandari