Monica Gabor, gesturi extreme. De dragul lui Mr. Pink are reactii socante!

Monica Gabor, gesturi extreme. De dragul lui Mr. Pink are reactii socante!
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
29 Iul 2015, 14:00
  update
Actualizat
29 Iul 2015, ora: 13:36
      person Monica Gabor
Monica Gabor a revenit in Romania la inceputul lunii iulie. Vedeta isi petrece cateva saptamani cu fiica sa Irina, departe de Irinel Columbeanu.

Omul de afaceri nu stie nimic despre fiica sa in perioada aceasta, deoarece Monica refuza vehement sa aiba legatura cu el. Comunicarea intre cei doi este aproape nula, iar de fiecare data cand are sa ii spuna ceva fostului sau sot o face doar prin intermediul avocatilor, scrie spynews.ro.

Apropiatii Monicai sustin ca aceasta s-a schimbat foarte mult de cand a devenit iubita lui Mr. Pink.

"Desi incearca sa se apropie de ea, Moni a devenit foarte rece. Cand e in tara, iar fetita este la ea, Irinel nu stie unde o duce. Acum sunt la Mamaia, insa Irinel nu stie acest lucru, a aflat de pe Facebook. Nici macar nu il tine la curent unde merge cu fata, dar sa-l cheme la o cina? Tot ce ii ramane lui Irinel este sa astepte sa vina timpul in care Monica sa plece. Nu stie nici ce i-a adus din America, nimic. Monica nu vorbeste cu el. Totul se stabileste prin avocati. E o relatie ajunsa la extrem",, au declarat prietenii celor doi fosti soti.

De asemenea, surse apropiate vedetei sustin ca aceasta s-a indepartat foarte mult si de fiica sa in ultimul an si ca nu a mai deschis subiectul despre o posibila vacanta a Irinucai acasa la ea, in America. "E ceva timp de cand nu a mai spus ca o vrea pe fata in America. Vorbeste cu Irina pe Skype, dar atat. Irinel nu ar avea o problema. Ea are nevoie de semnatura lui, dar pentru ca ea nu spune nimic, nici el nu se ofera", au mai spus prietenii celor doi, pentru Spynews.ro.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Nicole Richie style
  • person

    "fashion is the science of appearances"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
LUMANARE ARTIFICII SET24 DIVERSE CULORI

4 RON   5 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere