MTV si Orange aduc "Total Request Live"

MTV si Orange aduc "Total Request Live"
  calendar_month        
MTV incepe anul in forta, cu noi proiecte pentru piata romaneasca, primul dintre acestea fiind lansarea in premiera in Romania, impreuna cu Orange, a binecunoscutei emisiuni Total Request Live, menita sa aduca pe ecran performante live incendiare, precum si interviuri ale unor artisti consacrati.

Prima emisiune Total Request Live in Romania va avea loc pe 23 ianuarie la Orange concept store, incepand cu ora 18:00, si va fi o productie interactiva MTV.

In cadrul emisiunii, publicul va avea parte de exclusivitati si premiere ale industriei muzicale romanesti si nu numai. Acestora li se adauga cele mai in voga videoclipuri muzicale. Astfel, Total Request Live prezinta vedete indragite din Romania, oferind posibilitatea fanilor de a fi alaturi de idolii lor prin comentarii si sugestii.Emisiunea gazduita de Liviu Stanciu se bazeaza pe interactivitate si va prezenta un TOP 10 al celor mai cerute videoclipuri, pe care telespectatorii le pot vota direct de pe telefonul mobil in Orange World pe wap sau online, pe www.mtv.ro. De asemenea, acestia vor putea intra in legatura directa cu gazda emisiunii si cu invitatii sai. Pentru prima editie, MTV pregateste intalnirea cu Parazitii, una dintre cele mai cunoscute trupe din Romania.

Locatia aleasa pentru filmari este Orange concept store de pe Calea Victoriei, nr. 41 din Bucuresti, un spatiu original si multifunctional in care universul serviciilor de comunicatii mobile se imbina armonios cu activitatile artistice. Ineditul emisiunii consta in faptul ca fanii vor avea posibilitatea sa urmareasca live artistii preferati la Orange concept store pe ecrane de mari dimensiuni, direct pe telefonul mobil in Orange World sau la televizor.

Transmiterea in direct a emisiunii de la locul filmarii catre studiourile MTV se realizeaza prin intermediul unei solutii inovatoare broadband de acces la Internet, implementata de Orange special pentru emisiunea Total Request Live.

Fotografie preluata de pe site-ul www.mtv.ro

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Nebunia mea
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right