Nicoleta Luciu a postat un mesaj EMOTIONANT pe Facebook. Afla ce le-a cerut fanilor!

Nicoleta Luciu a postat un mesaj EMOTIONANT pe Facebook. Afla ce le-a cerut fanilor!
  calendar_month        
Ne-am obisnuit cu firea sensibila si iubitoare a Nicoletei Luciu, iar vedeta a tinut sa nu dezamageasca nici in acest an. Astfel, ea a postat pe Facebook un mesaj emotionant pentru fani si pentru toate persoanele care-i viziteaza profilul.

Nicoleta face apel la oamenii care-si doresc sa faca fapte bune in prag de sarbatori si le cere sa se alature unui demers menit sa ajute copii care sufera de hemofilie.


Mai mult decat atat, vedeta a semnat si o petite pentru ca tratamentul acestora sa fie decontat si face apel la toti cei care-i viziteaza profilul sa faca acelasi lucru.

"Dragii mei, m-am uitat mai devreme la aA€APovestiri adevarateaA€At si aproape am plans. Sunt copii, persoane bolnave de hemofilie, care au nevoie in fiecare luna de 2.000 de euro pentru tratament. Partea proasta e ca in Romania acesti bani nu se deconteaza de la stat si acesti copii, fara medicamentatie, dupa o lovitura, pot ajunge sa sangereze... pana la moarte.
Daca ne strangem cat mai multi si semnam petitia punepretpeviata.acasatv.ro inseamna ca cerem impreuna ca tratamentul sa fie decontat. Impreuna putem face diferenta! Dati si share, va rog, sa ajunga la cat mai multi mesajul! Eu am semnat? Voi o sa semnati? Va multumesc"
, a scris Nicoleta Luciu pe Facebook.

Nicoleta este probabil atat de emotionata de drana copiilor ce sufera de hemofilie deoarece are si ea are patru copii: un baietel, Zsolt jr., in varsta de 4 ani si tripletii Kim, Kevin EA™i Karoly, in varsta de un an.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

BARBATI NU VOR SEX
  • person

    ""ochiul este menit sa priveasca frumusetile din jur, iar nu sa judece"(fer. augustin)"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right