Paris, Not France

Paris, Not France
  calendar_month        
Camere de luat vederi o vor urmari pe actrita, modelul, cantareata Paris Hilton pentru un documentar despre viata ei zilnica.

Paris isi doreste sa convinga lumea intreaga ca in afara de frumusete si bani ea este destul de inteligenta incat sa poata vorbi in fata intregii lumi.

Pornind de la ideea de copil rasfatat care a avut in viata tot ce si-a dorit, Paris isi doreste sa convinga ca este muncitoare in viata de zi cu zi si ca isi merita banii pe care-i are in conturi.

In unele scene din documentar, Paris este surprinsa vorbind despre viata ei sexuala sau purtand discutii intelectuale complexe cu familia si prietenii.Desi aceasta se visa sa ajunga intr-o zi ca Printesa Diana, visul ei a fost spulberat cand pe internet au aparut imagini date presei de un fost iubit cu Paris in timpul unei partide de sex.

Adria Petty, regizoarea documentarului, a urmarit-o pe actrita in ultimul an si a suprins scene din viata ei publica si privata.

Documentarul a fost prezentat in premiera la Festivalul International de Film de la Toronto, in 2008 si a primit multe remarci negative din partea presei, care a considerat ca materialul este neinteresant.

Intre timp, Paris Hilton isi vede de viata, aceasta a fost vazuta recent la Festivalul de la Cannes la un cocktail party, impreuna cu iubitul ei, Doug Reinhardt.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

viitor sau moment
  • person

    "Cultura"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Rochie lunga vaporoasa
Shop Ele.rochevron_right