Pepe e prea ocupat ca sa mai petreaca timp cu familia

Pepe e prea ocupat ca sa mai petreaca timp cu familia
  calendar_month        
Pepe e proaspat tatic si, desi se apropie botezul fiicei sale, el nu are timp pentru a se ocupa personal de organizarea petrecerii.

Pentru asta, artistul a apelat la o firma de specialitate si se bazeaza pe ajutorul sotiei sale, Raluca.

Sunt foarte ocupat cu filmarile si, pentru ca mi-am dorit foarte mult ca sarbatoarea in cinstea Mariei sa fie una de neuitat, am apelat la ajutorul unei firme specializate. Am mare incredere in ei si abia asteptam evenimentul, a declarat artistul pentru Ring.

Pepe a marturisit ca nu are timp sa isi petreaca atat timp pe cat ar dori alaturi de fiica si sotia lui, dar este linistit stiindu-si fiica pe maini bune alaturi de sotia sa.

Ii multumim lui Dumnezeu ca a adus in viata noastra minunea asta de copil. Am un program foarte incarcat in ultima vreme, atat cu promovarea noului meu single, `Femei periculoase`, cat si cu filmarile pentru emisiunea `Te cunosc de undeva!`, incat nu reusesc niciodata sa petrec timp atat cat mi-as dori cu fetele. Am noroc insa cu sotia mea, care ma sustine si ma intelege. Imi stiu copilul in siguranta alaturi de ea si asta e cel mai important pentru mine, a mai adaugat Pepe.

Ieri soti, astazi adversari. Pepe si Raluca au intrat in competitie

Recomandari