Pepe n-are probleme s-o imite pe Oana Zavoranu

Pepe n-are probleme s-o imite pe Oana Zavoranu
  calendar_month        
Pepe a avut un debut spectaculos in emisiunea `Te cunosc de undeva`, de la Antena 1. El a interpretat-o de minune pe Shakira si spune ca nu ar avea probleme sa o imite chiar si pe fosta lui sotie, Oana Zavoranu.

Pepe este unul din concurentii sezonului al treilea al emisiunii `Te cunosc de undeva` si a trecut cu brio prima incercare. Primul personaj interpretat a fost Shakira iar prestatia lui a fost foarte apreciata de juriu.

Intrebat de reporterii WOWbiz,ro, Pepe a sustinut ca ar interpreta orice personaj cu aceeasi pasiune, chiar si pe fosta lui sotie. Sansele de a face asta sunt insa nule deoarece Oana Zavoranu nu se afla pe lista de personaje de interes pentru producatorii emisiunii.

N-am niciun fel de problema, dar nu stiu daca e un nume atat de important in industria muzicala cum e Shakira, de exemplu. Serios, nu are cum sa-mi pice pentru ca pe lista sunt numai personaje care au slagare cunoscute, care sunt in constiinta publicului, au piese la radio. Din start ni s-a spus ca numai artisti de genul acesta intra in discutie. Si-n plus fiecare dintre noi a propus niste nume si al ei nu era printre ele, asa ca ar fi imposibil. Dar, cum am mai spus, eu sunt artist si particip la acest show sa joc niste roluri, asa ca daca, prin absurd, mi s-ar cere sa o interpretez, nu as avea o problema., a declarat cantaretul.

Alte articole despre
Recomandari