Problemele de sanatate ale lui Dan Bittman au subtiat simtitor bugetul trupei Holograf

Problemele de sanatate ale lui Dan Bittman au subtiat simtitor bugetul trupei Holograf
  calendar_month        
La inceputul lunii octombrie Dan Bittman in varsta de 50 de ani a fost operat intr-o clinica din Viena. Diagnosticul pus de medicii din Romania a fost de stenoza carotidiana asimptomatica, afectiune ce ar fi putut duce foarte usor la un ccident vascular cerebral fatal. Interventia a presupus riscuri foarte mari, insa din fericire s-a finalizat cu succes din punct de vedere al sanatatii artistului.

De partea cealalta insa, trupa Holograf a avut de pierdut din punct de vedere financiar. Aproximativ 15.000 de euro este suma pe care trupa Holograf a pierdut-o in urma promovarii inca din vara a concertelor ce ar fi trebuit sa aiba loc in preajma sarbatorilor de iarna si a Revelionului.

Dan Bittman mai are nevoie de inca doua luni de pauza vocala si astfel nu va putea fi prezent la concertele programate. Din fericire, in luna februarie se va relua campania de promovare iar spectacolele vor fi reprogramate.

aA€AzAstfel de evenimente presupun promovare, iar promovare implica si costuri. E greu de prevazut o cifra exacta pentru concertul Holograf, insa in mare, este vorba de 15.000 de euro. Aceasta suma se va cheltui din nou in februarie, atunci cand va trebui sa reluam afisajul" a declarat un apropiat al artistului pentru CLICK.ro

Biletele pentru concertele trupei Holograf din aceasta iarna se vandusera in proportie de peste 70%. O parte din fani au returnat biletele si si-au primit banii inapoi.

Alte articole despre
Recomandari