Retrospectiva mondena 2012: cele mai socante declaratii ale anului

Retrospectiva mondena 2012: cele mai socante declaratii ale anului
  calendar_month        
De la divorturi aparute din senin pana la declaratii morbide, vedetele au socat publicul in acest an, fie cu candoare, fie impinse de dorinta de atentie. Iata cele mai socante declaratii ale anului 2012, oferite de vedetele din Romania.

Care este declaratia pe care o consideri cea mai socanta din acest an?

Ai fost impresionanta pozitiv sau negativ de vedeta care a facut dezvaluiri?

Autor: Iulia Anghel

63322.jpg


Teo Trandafir
Dupa o casnicie fericita de numai 6 luni, Teo Trandafir a anuntat ca s-a despartit de Constantin Iosef, fost rugbist pe care l-a cunoscut pe Facebook.

Chiar daca totul mergea minunat in relatia de cuplu, despartirea a fost cauzata de responsabilitatile parintesti ale sotului lui Teo.

Ne-au prins bagajele din urma. El este un tata extraordinar cum nu se mai fabrica in ziua de astazi. Dorul si distanta fata de baietii lui au sapat in el, l-au macinat. Asa ca el acum da o dragoste pe doua. Pe cele pentru copiii lui care traiesc in Franta, iar asta ma alina suficient ca sa pot trece peste despartire, a declarat Teo in lacrimi.93012.jpg


Anca Pandrea
Dupa o casnicie de 26 de ani, Anca Pandrea a socat prin gesturi, dar si prin declaratii la inmormantarea sotului ei, Iurie Darie.

Actrita si-a spart buza la inmormantare si a picurat sange pe chipul sotului ei aflat in sicriu, inainte sa declare ca nu mai vrea sa traiasca fara el.

O sa tin tot ce trebuie pentru patruzeci de zile, dupa care te rog sa ma iei acolo la tine., a spus Anca Pandrea. Apropiatii au convins-o sa petreaca Sarbatorile la Viena, pentru a scadea riscul unui gest necugetat, cauzat de durerea despartirii.93011.jpg


Oana Zavoranu
Cand nu a ajuns pe prima pagina a ziarelor din cauza problemelor de sanatate, Oana Zavoranu a socat cu declaratii legate de Corneliu Vadim Tudor.

Simtindu-se atacata de europarlamentar, bruneta a scris pe Facebook: "Daca tacea filozof ramanea, ca jignindu-mi tatal si-a semnat condamnarea la moarte".

Declaratia socanta a fost urmata de acuzatii si mai grave, de hartuire sexuala, dezvaluiri despre perioada din 2006 in care cei doi au colaborat profesional.

El de fapt a incercat sa ma violeze. A tabarat pe mine la Senat, a povestit Oana Zavoranu despre incidentul in care politicianul ar fi incuiat usa biroului sau pentru a-i face avansuri.93013.jpg


Catalin Botezatu
Implinirile din viata profesionala nu-l mai ajuta cu nimic pe Catalin Botezatu, care a declarat in vara ca sufera de depresie.

Sunt deprimat din cauza rautatilor din jurul meu. Lumea este obisnuita sa vada un Catalin fericit, ei bine nu e chiar asa. Am obosit sa mai cred in oameni, in prietenii, m-am saturat de prieteni, a declarat Bote.

Sunt cel mai nefericit om. Sunt sincer din tot sufletul. Asta vad in oglinda, un om nefericit si atat, a explicat Catalin Botezatu.93014.jpg


Antonia
Cantareata crescuta in SUA a marturisit ca este mormona intr-o emisiune radio, dupa ce l-a avertizat pe Mihai Gainusa cu privire la glumele nepotrivite despre religia ei.Nu fa misto, ca sunt... O sa avem o discutie foarte lunga despre religia asta. Nu este chiar cum credeti voi, a declarat Antonia, uitand ca cei mai multi mormoni nu apar in pictoriale sexy.

Cu peste 14 milioane de membri la nivel mondial, Biserica lui Isus Hristos a Sfintilor din Zilele din Urma a fost fondata in SUA in urma cu aproape 200 de ani, de Joseph Smith, in urma traducerii textelor biblice in interpretarea proprie. Biserica a refuzat sa accepte preoti de descendenta africana pana in 1978, iar mai tarziu a socat prin botezurile postume.

Recomandari