Romania mondena: Ce fac vedetele de Sarbatori

Romania mondena: Ce fac vedetele de Sarbatori
  calendar_month        
Sarbatorilor pot fi o ocazie de relaxare pentru multe vedete, dar altele aleg sa munceasca de Craciun sau de Revelion, pentru castiguri importante. Afla ce fac vedetele de Sarbatori in acest an.

Ai fost vreodata obligata sa muncesti in zilele de Craciun sau in noaptea de Anul Nou?

Ai accepta sa muncesti ca multe vedete de Sarbatori daca ai fi platita generos?

Sursa foto: Protvmagazin.ro

Autor: Iulia Anghel

93020.jpg


Nicoleta Luciu
Chiar daca nu are vreun contract care sa o tina departe de familie de Sarbatori, Nicoleta Luciu a ales sa munceasca si de Craciun si de Revelion.

Dupa nasterea tripletilor, bruneta a decis sa se concentreze asupra carierei muzicale, pentru care va fi prezenta pe scena in zilele pe care cei mai multi romani le petrec alaturi de cei dragi.

Managerul Nicoletei a dezvaluit ca sotia lui Zsolt Csergo are deja programate 3 concerte in Poiana Brasov de Revelion si va accepta si propuneri de a canta de Craciun.93018.jpg


Cabral
Inainte de Craciun, Cabral isi va cumpara singur cadourile, deoarece apropiatii nu au prea mult noroc in a alege lucruri pe placul realizatorului TV.

Cabral a explicat ca isi va petrece Sarbatorile de iarna "pe langa casa omului, nu am pic de chef sa ajung intr-o insula indepartata, cu nume greu de pronuntat... Berceni-ul este destul de exotic!".93019.jpg


Roxana Ionescu
"Mama Natura", divortata in 2012, a decis sa petreaca alaturi de partenerul de la "Dansez pentru tine" Craciunul. George Boghian a fost invitat de Sarbatori in familia Roxanei.

"Voi petrece Craciunul alaturi de parintii mei si de George, mai ales ca lui George i-a lipsit cel mai mult inca din copilarie caldura unui camin", a explicat Roxana Ionescu.63323.jpg


Andreea Esca
Imaginea Stirilor ProTV, Andreea Esca va petrece Sarbatorile in familie si va fi ajutata la gatit de fiica ei, care face deja o prajitura cu ciocolata delicioasa.

"De Craciun voi pregati impreuna cu Alexia si cu mama traditionala masa la care sunt invitati prietenii nostri apropiati, finii, nasii etc. Ajungem astfel la frumoasa cifra de 20 de oameni care vor astepta sa apara cadourile sub brad", a declarat Andreea Esca.93015.jpg


Calin Goia
Solistul trupei Voltaj a decis sa fie prezent pe scena de Revelion, dar Craciunul il va petrece in familie, cu sotia, cei doi copii, cu parintii si cu sora lui.

"Craciunul il petrec la Cluj-Napoca, la parinti. Vine si sora mea din Anglia cu familia ei. Asa ca vom fi gasca mare, exact cum trebuie de Sarbatori. Iar de Revelion am cateva concerte in Bucuresti", a declarat Calin Goia.93016.jpg


Amalia Enache
Prezentatoarea Stirilor ProTV de la ora 22.30 pleaca acasa, la Hunedoara, pentru a petrece Sarbatorile alaturi de intreaga familie.

"Toata familia va face cate ceva. Eu ma voi ocupa mai ales de sarmale si de aperitive. In privinta colindatului, noi nu suntem tocmai talentati la cantat, asa ca doar primim colindatori", a explicat Amalia Enache.93017.jpg


Alina Chivulescu
Dupa ce a decorat deja bradul de Craciun inca din 5 decembrie, actrita Alina Chivulescu va petrece o saptamana la munte alaturi de fiul ei, Mika, iar in 25 decembrie se intoarce si pregateste mancaruri traditionale de Craciun, dar si pizza.

"Facem cam toate pregatirile impreuna si prima in mediu e... pizza! Stiu, n-are nicio legatura, dar ne place", a povestit Alina Chivulescu.
Recomandari