Sexualitate si comunicare in cuplu. Intrusa...

Sexualitate si comunicare in cuplu. Intrusa...
  calendar_month        
"Candva, demult, cineva a zis ca iubirea trebuie invatata. Probabil de aceea nu exista o reteta a fericirii, a cuplului etern... depinde numai de cei doi, de capacitatea lor de a intelege, de a discuta, de a asculta..."

Ii spui intotdeauna iubitului tau ce simti referitor la relatia voastra? Si ai puterea de a-i asculta si parerile lui? Cat de sinceri sunteti unul cu altul referitor la viata intima?

Sunt cateva intrebari la care nu trebuie sa te grabesti sa raspunzi... ci doar sa incepi sa cauti solutii. Te invitam sa facem asta impreuna in cadrul celor 10 zile de dragoste de la Teatrul Masca, intre Valentin si Dragobete, la seminarul interactiv SEXUALITATE SI COMUNICARE IN CUPLU. INTRUSA...

Iti promitem surprize placute, sfaturi de la specialisti si o discutie placuta si calda, ca intre femei! Vino neinsotita, tocmai pentru a da ofensivei tale un gust de "neasteptat".

Vom discuta cu femei politician (Mona Musca), cu femei psiholog, dar si campioane de dans sportiv (Paula Popescu), cu profesoare si directoare de scoli si gradinite (Olivia Podobea - Gradinita "Mami si tati"), cu redactori de succes (Dana Lazar si Anne Matea - www.ele.ro), cu directori de departamente PR (Cristina Enachescu - Masca), cu femei cu cariere in devenire, cu studente, dar si cu femei care s-au dedicat in totalitate caminului. Femei, femei, femei...

Intrarea este libera. Te asteptam alaturi de noi, luni, 20 februarie 2005, ora 19.00 la Teatrul Masca.

Recomandari