Succesul fulminant al Iuliei Albu: de la gaina neagra la Vogue Italia

Succesul fulminant al Iuliei Albu: de la gaina neagra la Vogue Italia
  calendar_month        
Criticata de opinia publica pentru excentricitatile ei, Iulia Albu este foarte apreciata in lumea modei. Curtata intens de cele mai prestigioase branduri, Iulia Albu a ajuns acum pe site-ul Vogue Italia.

Stilistul roman, studenta in cadrul Universitati de Arte din Bucuresti, nu pierde deloc timpul iar numele sau apare deja pe faimosul site Vogue Italia:

Este adevarat. Pe site-ul Vogue Italia veti regasi cateva piese semnatura Iulia Albu. Este vorba de o piesa din seria "branch" si alte cateva piese deja promovate in tara. Pictorialul este un efort de echipa si suntem extrem de incantati ca aceste cadre au fost selectate de catre cei de la Vogue. Este de asemenea prima data cand numele meu apare in acest context, ceea ce nu poate decat sa ma flateze si sa imi arate inca o data ca sunt pe drumul corect. De asemenea, aceasta luna marcheaza aparitia primei piese sub brandul emergent Iulia Albu pe coperta unei publicatii, a mai spus ea.

Se pare insa ca si excentricitatile sale au ajutat-o iar alegerile sale vestimentare, poate mai neobisnuite pentru cei ce nu au tangente cu lumea modei, au facut-o cunoscuta. Iulia Albu este intens curtata de brandurile de lux iar mai nou a devenit Brand Ambassador pentru FILOFAX, un brand de organisere de lux. Printre vedetele ce adora acest accesoriu se numara si Anna Wintour, faimosul redactor sef al Vogue SUA si considerata cea mai puternica femeie din industria modei. Iulia explica ascensiunea sa rapida:

In decursul timpului am acceptat doar acele proiecte in care am crezut cu adevarat evitand asocierile cu branduri mediocre in favoarea unor contracte mari. Desigur in Romania majoritatea vedetelor accepta contracte pe banda rulanta fara sa le pese de implicatiile pe care aceste alegeri le vor avea pe termen lung.

Si daca va intrebati cu ce se mai ocupa Iulia Albu, aflati ca ea este primul ambasador al bijuteriilor Rafael&Sons in Romania, experta in diamante cu diploma in regula si imagine fetis a brandului Mihai Albu. Putinul timp liber ramas si-l petrece in compania fetitei ei.

Nimic nu se compara cu cateva ore de joaca cu Mikaela. In acest weekend am fost la spectacolul Disney de la Sala Palatului. a declarat Iulia Albu pentru WOWbiz.

60075.jpg

Alte articole despre
Recomandari

Newsletter Ele.ro

say
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right