Tatuaje si staruri

Tatuaje si staruri
  calendar_month        
Vara ne etalam o mai mare parte din suprafata a pielii. De cele mai multe ori o piele frumos bronzata si un tatuaj sic sunt de ajuns pentru a face cuceriri.
In caz ca v-ati hotarat sa va faceti unul sau mai multe tatuaje si nu stiti inca ce model sa alegeti, va sfatuim sa va inspirati de la staruri.


PinkAtitudine rock si indisciplina. Asta sugereaza comportamentul lui Pink.
Nu e de mirare faptul ca are corpul impanzit de tatuaje.
Un inger pe umar, o fraza tatuata la incheietura mainii (What goes around comes around), o ideograma chineza la glezna stanga, o alta pe glezna dreapta, numele Pink tatuat pe interiorul coapsei stangi, o stea rosie intre degetul mare si aratator, un cod de bare de la albumul Missundaztood in partea de jos a gatului si alte cateva raspandite pe brate. Cam multe, nu-i asa?

Alyssa Milano


89083.jpg
Sapte este numarul magic pe care il poarta Alyssa.
Sapte tatuaje si cine stie cate mai urmeaza inca.
Alyssa este un mare fan: o inima strapunsa in zona coccisului, o zana pe umar, un rozariu pe omoplatul drept, un inger pe glezna stanga, un sarpe care isi musca coada la incheietura mainii drepte, sigla "om" la incheietura mainii stangi si o ghirlanda de flori in jurul gleznei drepte.
Pe scurt, se pare ca rolul de vrajitoare in Charmed i s-a cam urcat la cap!
Sienna Miller


89084.jpg
Un tatuaj discret pentru Sienna care este cu siguranta o femeie romantica. Trei stelute albastre pe umarul drept. Un semn simplu care se remarca fara a fi ostentativ sau de prost gust.


Angelina Jolie


89085.jpgAngelina este adepta tatuajelor cu mesaj. Crede atat de mult in aceste mesaje incat a tinut sa si le imprime pe piele.
Ideograme japoneze simbolizand moartea, doua simboluri indiene, un dragon si o cruce neagra.
A sters complet tatuajul dedicat fostului ei sot, Billy Bob Thornton, pentru a tatua tara de origine a celor doi copii adoptivi, Maddox si Zahara.
Pe pielea Angelinei gasim si citate din Tennessee Williams pe antebratul stang si un citat in Latina tatuat pe abdomen.
Se pare ca Angelina nu se multumeste cu putin.

Fotografii preluate de pe site-ul www.plurielles.fr

Recomandari