Top 5 cei mai BOGATI burlaci din Romania in 2012!

Top 5 cei mai BOGATI burlaci din Romania in 2012!
  calendar_month        
O vorba din batrani spune ca dragostea trece prin stomac. Revenind in zilele noastre putem spune ca banii sunt cel bun afrodiziac.

Ca in fiecare an revista Capital publica Topul celor mai bogati 300 de romani. Si acum, in plina criza, vedem ca averile bogatasilor din tara noastra sunt neclintite si mai mult decat atat...vine tare din urma noua generatie.

Anul aceast regasim pe pozitiile fruntase barbati frumosi, cu afaceri puternice, putred de bogati, ce conduc limuzine de lux...si NU au obigatii.

Mai exact, topul celor mai bogati burlaci din Romania! Chiar daca aproape niciunul dintre ei nu a pornit un business de la zero si cei mai multi au avut norocul sa mosteneasca afacerile parintilor, nu ii face mai putin interesanti pentru publicul feminin.

Asadar, sa ii cunoastem pe cei mai bogati burlaci din Romania!

92750.jpg


Rani Adamescu si Bogdan Alexander
Rani Adamescu si fratele lui, Bogdan Alexander, sunt cei mai bogati burlaci din Top 300. Rani a fost de multe ori in atentia presei, datorita vedetelor la bratul carora a fost surprins cum ar fi Andreea Mantea sau insasi EBA.

Rani Adamescu e poreclit James Bond de Dorobanti. Bogatasul se lauda printre alte achizitii cu un Aston Martin de peste 200.000 de euro.92749.jpg


Gruia Stoica, un milionar discret
Gruia Stoica este un alt bogatas din topul celor mai bogati romani.

Despre el se stie doar ca nu este casatorit, Gruia fiind o persoana discreta care nu se afiseaza in lumea mondena autohtona.

Din acest motiv poate fi o prada destul de greu de prins de tinerele aspirante la burlaci bogati!
92748.jpg


Marius Cristescu, un tatic burlac
Marius Cristescu este si el prezent in top. Desi oficial este burlac, acesta are o relatie stabila si un copil.

Ca orice milionar care se respecta, Marius este pasionat de masini. Anul aceasta el a facut doua achizitii importante pentru parcul sau auto. Cristescu a cumparat doua masini electrice, unice in Romania.63248.jpg


Bobby Paunescu, burlac si ...singur
Bobby Paunescu este un alt om de afaceri celebru pe care l-am regasit de multi ani in acest top.

Bobby nu si-a schimbat statutul pentru ca a ramas si bogat, si burlac.

Mai nou, sansele de a ajunge la inima celebrului businessman sunt din ce in ce mai mari, pentru ca recent el s-a despartit de Monica Barladeanu, femeia cu care avea o relatie de cativa ani.
92751.jpg


Orlando Szasz nu duce lipsa de admiratoare
Orlando Szasz are 39 de ani si este unul dintre cei mai aratosi milionari. Este o prezenta rafinata, colectioneaza ceasuri si nu duce lipsa de admiratoare.

De asemenea, Orlando este fascinat de calatorii, insa spre deosebire de alti milionari care aleg insule exotice si umbra palmierilor, Orlando prefera destinatiile interesate si neobisnuite. De exemplu, vara aceasta a ajuns la Polul Nord, iar urmatoarea destinatie pe lista sa este America de Sud.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

viata
  • person

    "nu voi fi un om obisnuit pentru ca am dreptul sa fiu unul extraordinar"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right