Top 5 celebritati care au avut probleme cu drogurile

Top 5 celebritati care au avut probleme cu drogurile
  calendar_month        
Celebritatea atrage dupa sine multe tentatii care de care mai periculoase, iar una dintre cele mai puternice este, din pacate, consumul de droguri. Fie ca este vorba despre marijuana, cocaina, heroina sau metamfetamina, sunt multe personaje de la Hollywood care au cazut prada acestor substante.

Iata care sunt celebritatile care s-au luptat cu dependentele de droguri de-a lungul vietii lor.
Whitney Houston
91038.jpgIn anul 2000, pe cand incearca sa plece intr-o vacanta cu avionul, cei de la punctul de control au gasit in bagajele cantaretei o cantitate impresionanta de marijuana. De atunci, Whithey a urmat cateva programe de dezintoxicare, insa mai tarziu ea a declarat ca nu a renuntat si ca abuzeaza in continuare de alcool, marijuana, cocaina si pastile. In nul 2006, presa americana a publicat o serie de fotografii care o aratau pe artista sub influenta drogurilor, in propria baie.

Cumnata cantaretei a declarat la un moment dat ca Whitney a luat de mai multe ori supradoze de cocaina si pastile si ca avea momente in care se batea si se musca singura pentru ca avea impresia ca era atacata de diavol.

Robert Downey Junior
91036.jpgDependenta lui Robert Downey Junior a inceput inca de cand actorul avea 6 ani. Inca din copilarie acesta a fost crescut inconjurat de marijuana,iar pana la varsdta de 22 de ani Downey Jr. a dezvoltat o adevarata dependenta pentru o serie de droguri.

Actorul a fost internat la o clinica de dezintoxicare in 1987, iar in 2006 el a fost arestat pentru detinere de arme si droguri. Acesta a continuat sa faca abuz de cocaina si heroina chiar si in timpul carierei de actor. Mai mult decat atat, intr-o perioada destul de neplacuta din viata lui, el a reusit totusi sa castige o serie de premii de televiziune.

Drew Barrymore
91039.jpgTi-o imaginai pe Drew Barrymore consumand cocaina sau heroina? Actita a fumat si a consumat alcool inca de la varsta de 9 ani. 1 an mai tarziu ea a fumat prima tigara de marijuana, iar la 12 ani a consumat pentru prima data cocaina. Din fericire, ea a reusit sa puna punct dependentelor in momentul in care a ajuns la maturitate.

Courtney Love
62550.jpgProblemele faimoasei Courtney Love au inceput de la varste fragede. Cel care a initiat-o in lumea drogurilor a fost chiar tatal ei care i-a oferit LSD (una dintre cele mai puternice substante halucinogene cunoscute) atunci cand ea avea doar 4 ani. Courtney Love a continuat sa se drogheze multa vreme si nu a renuntat la dependenta sa nici macar in perioada in care a fost insarcinata.

In anul 2006 Courtney Love a fost arestata pentru posesie de droguri si a avut de-a lungul timpului cateva incercari esuate de dezintoxicare. Totusi, vedeta sustine acum ca nu mai consuma droguri.

Kate Moss
91037.jpgIn septembrie 2005, fotografii de la Daily Mirror din Londra au surprins faimosul top model consumand cocaina. La scurt timp dupa aceasta aparitie, Kate Moss a pierdut o mare parte din contractele pe care le avea, iar aspectul ei incepuse sa lase de dorit.Kate Moss nu a fost niciodata arestata pentru ca fotografiile privind consumul de droguri nu sunt admise ca probe in instantele britanice.

Autor: Ana-Maria Dragota

Alte articole despre
Recomandari

Newsletter Ele.ro

Beneficii pentru membri
  • person

    "natura le rezolva pe toatetrebuie doar sa-i acordam incredere!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right