Valentina Pelinel lasa podiumul pentru marele ecran

Valentina Pelinel lasa podiumul pentru marele ecran
  calendar_month        
Dupa ce si-a obisnuit publicul cu aparitiile ei din cele mai cunoscute reviste de moda, Valentina Pelinel le pregateste o noua surpriza admiratorilor sai, pe care din 31 august ii asteapta in cinematografe, unde va putea fi urmarita in rolul sau de debut din filmul Dupa ea.

In regia Cristinei Ionescu, filmul Dupa ea marcheaza debutul cinematografic al celebrului fotomodel Valentina Pelinel, alaturi de: Dragos Bucur, Anca Florea, Victor Hrebengiuc, Dana Nalbaru si Mimi Branescu.

89157.jpg

"Rolul meu este acela de femeie-obsesie - o imagine pentru care personajul principal face o pasiune nebuna si despre care nu poti spune sigur daca exista in realitate sau doar in imaginatia lui", declara incantata Valentina despre rolul care va marca debutul sau cinematografic.

Produs de Temple Film si Media Pro Pictures, filmul Dupa ea spune povestea lui Stefan Robescu, un barbat de succes, cu o cariera promitatoare si o viata de familie fericita. "O viata de premiant silitor ", cum il tachineaza prietenii. Ce altceva si-ar mai putea dori? Un incident aparent banal ii schimba insa cu totul viata si il arunca intr-o obsesie din care nu se mai poate salva.

Prins in trafic, pe drumul pe care il parcurge zilnic de la Agentia de publicitate la care lucreaza spre casa, Stefan zareste intamplator intr-o cabina telefonica o tanara necunoscuta fata de care simte o atractie bizara. O simpla "intersectare", care bulverseaza echilibrul firesc al lucrurilor si vietii lui.

In timp ce la Agentie primeste sarcina unei importante campanii publicitare de a carei reustita depinde promovarea lui si renumele agentiei, intalnirile bizare cu necunoscuta zarita in trafic continua, de data aceasta la piscina la care obisnuieste sa-si duca fetita.Stefan incepe sa isi neglijeze munca, implicit noua campanie ce urmeaza sa fie lansata. Printr-un complex de intamplari, o alta imagine decat cea aleasa de el impanzeste bilboard-urile din oras: imaginea a doi ochi seducatori, fascinanti, aducand izbitor cu cei ai Necunoscutei din trafic. Prins in capcana, Stefan intra intr-o adevarata cursa pentru a afla cine e Necunoscuta.
Incep sa apara probleme si acasa. Sirul evenimentelor neobisnuite continua.

Stefan pierde cu totul contactul cu realitatea si ajunge sa "locuiasca" in propria masina, in fata unuia din panourile uriase. Va descoperi oare Stefan cine este cea care i-a bulversat viata si isi va mai reveni dupa aceasta perioada zbuciumata?

Daca acum 10 ani Valentina Pelinel era aleasa castigatoarea concursului Top Model Romania, pana in prezent celebrul fotomodel a cucerit America atat datorita numeroaselor sale colaborari cu cei mai cunoscuti designeri din bransa cat si prin intermediul numeroaselor reclame in care a aparut. Din 31 august, Valentina Pelinel isi asteapta fanii in cinematografe, pentru a viziona in premiera filmul sau de debut, Dupa ea.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Leul
  • person

    ""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right