Vedete: 5 cupluri care si-au inceput idila departe de tara

Vedete: 5 cupluri care si-au inceput idila departe de tara
  calendar_month        
Povestile de iubire dintre vedetele autohtone se dezvolta uneori doar departe de Romania, unde stresul cotidian si atentia presei sunt lasate in urma. Iata 5 cupluri care si-au inceput idila departe de tara si si-au explorat sentimentele intr-o vacanta romantica.

Crezi ca idilele incepute in vacanta au sanse mai mari de reusita?

Autor: Iulia Anghel

93172.jpg


Victor Slav si Bianca Dragusanu
Dupa ce s-au pipait indelung in timpul dansului inregistrat pentru Revelionul Pro TV, Bianca Dragusanu si Victor Slav au negat zvonurile despre o idila, dar au plecat apoi intr-o scurta vacanta la Roma.

Cei doi au publicat pe Facebook poze din orasul romantic si au recunoscut ca formeaza un cuplu abia dupa ce au revenit in Romania. Acum isi lanseaza tot mai des declaratii de dragoste.

"Mi-am gasit fericirea si linistea. Acum sunt cea mai fericita", a declarat Bianca Dragusanu dupa ce a recunoscut idila cu Victor Slav.93171.jpg

Mihaela Radulescu si Dani Otil
Pentru a-si proteja relatia aflata abia la inceput, Mihaela Radulescu a petrecut un weekend special cu Dani Otil la Amsterdam.

Diferenta de varsta de 11 ani dintre cei doi a starnit la inceput discutii, dar departe de curiozitatea si atentia presei, Mihaela si Dani au avut linistea necesara pentru a-si dezvolta relatia amoroasa.

Cei doi au fost urmariti si in Olanda de paparazzi, dar intr-un mod mai discret. Scurta vacanta le-a oferit ocazia sa se descopere cu adevarat, lucru care le-a sustinut relatia pe termen lung, in special dupa mutarea Mihaelei in Monaco.63361.jpg


Laura Cosoi si Cosmin Curticapean
Dupa o relatie de 5 ani, Laura Cosoi s-a despartit de Smiley, dar a inceput rapid o noua poveste de iubire, consolidata de o scurta vacanta in Franta.

Noul iubit al Lausei este Cosmin Cotricapean, un om de afaceri din Targu Mures in varsta de 36 de ani, care a cucerit-o pe blonda cu o vacanta in strainatate.

Cei doi s-ar putea chiar muta impreuna in curand. "O luam incet, toate la timpul lor. Ne-am gandit sa ne mutam impreuna, doar avem o relatie, iar acesta ar fi un pas firesc", a declarat Laura Cosoi.93173.jpg


Monica Columbeanu si Mr. Pink
L-a cunoscut in SUA, de pe vremea cand pregatea deja despartirea de Irinel, iar acum il numeste sufelui ei pereche. Monica Columbeanu a inceput in America relatia cu omul de afaceri chinez si pare hotarata sa-si continue acolo povestea de iubire.

"Pentru Mr. Pink conteaza intimitatea. Vrea sa ne protejeze relatia, iar expunerea ne-ar eroda legatura. El nu stia ca sunt celebra in Romania. Pentru el conteaza alte lucruri. Ne iubim sincer, avem o relatie sincera. Iubitul meu vrea multi copii, dar nu cred ca o sa se intample prea curand", a declarat Monia Columbeanu.93170.jpg


Simona Florescu si Dimitris Tombros
Dupa divortul de Ion Dichiseanu, Simona Florescu s-a casatorit cu un barbat mult mai tanar, un grec pe care l-a cunoscut in calatoriile sale peste hotare. Se pare ca Simona are aceleasi gusturi la barbati ca si fiica ei, Ioana, casatorita in Romania tot cu un grec."Sotul meu este intelegator, comunicativ si ma iubeste. Intr-un fel, ma revansez, am avut mult timp un sot mai batran, acum ma atrag tinerii. Nu pot sa spun ca am trecut usor peste divortul de primul sot! Am fost 23 de ani casatorita cu Dichi, care purta povara unei celebritati legendare", a declarat Simona Dichiseanu.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Ce mai pregatesc guvernantii pe timp de criza
  • person

    "prost nu e cel ce nu intelege unele lucruri, ci acela care le intelege pe toate pe dos"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right