Vedete: 5 tati care au obtinut custodia copiilor lor

Vedete: 5 tati care au obtinut custodia copiilor lor
  calendar_month        
Divorturile celebre se lasa, de cele mai multe ori, cu scandal. Pe langa eternele divergente si sageti trimise intre fostii soti, intervine si dorinta de a obtine custodia copiilor.

Fiecare vedeta se zbate sa demonstreze in instanta ca merita sa aiba grija de copii, dar sunt si cazuri in care persoanele publice aleg sa nu faca scandal si sa decida de comun acord cine pastreaza custodia juniorilor.Erai obisnuita sa afli ca mamele sunt cele care primesc custodia copiilor, dar sunt si situatii in care cresterea lor revine tatilor.

Iata 5 tatici de la noi care au obtinut custodia copiilor lor.

63338.jpg


1. Irinel Columbeanu
Dupa 2 ani de razboi in salile de judecata, Irinel Columbeanu si Monica Gabor au cazut la pace in ceea ce priveste custodia fetitei lor, Irina. In urma cu cateva zile, fosta doamna Columbeanu a anuntat, prin intermediul avocatului ei, ca renunta la custodia Irinei. Decizia a fost luata dupa ce Irinel i-a promis fostei sotii ca o va lasa pe fetita sa isi viziteze mama in America.

Irinel Columbeanu a mentionat ca o va insoti pe Irinuca in America, pentru a se asigura ca este in siguranta.93082.jpg


2. Madalin Ionescu
In urma divortului de sotia sa, Mihaela, Madalin Ionescu a primit custodia celor doi copii, Stefania si Filip. Conform presei tabloide, cei doi fosti soti au decis de comun acord ca junorii sa ramana in grija vedetei Kanal D, datorita situatiei financiare bune pe care o are.

Astfel, Madalin si actuala lui sotie, Cristina Siscanu, au grija impreuna de Stefania si Filip, dar copiii isi petrec timpul si cu mama lor naturala.93084.jpg


3. Calin Popescu Tariceanu
Calin Popescu Tariceanu si Ioana Tariceanu au hotarat sa divorteze fara scandal in toamna lui 2011. Imediat dupa pronuntarea divortului, politicianul a obtinut custodia baietelului lui si al Ioanei.

Fosta doamna Tariceanu a fost de acord sa renunte la custodia lui Mihai, in varsta de 9 ani, chiar daca aceasta decizie o obliga la platirea unei pensii alimentare.93083.jpg


4. Remus Truica
Remus si Irina Truica au generat un scandal mediatic enorm in momentul in care au anuntat ca divorteaza. Pe de o parte scandalul s-a purtat pe impartirea averii, estimata la zeci de milioane de euro, iar pe de alta parte cei doi fosti soti s-au luptat pentru custodia celor doua fetite gemene. Procesul pentru custodie s-a derulat in paralel in Romania si in Franta.

Initial, sotii Truica au decis de comun acord ca fetele sa stea, pe rand, cu amandoi, insa, dupa ce s-a vazut cu fetitele in brate, Remus a incalcat acest acord. Dupa ce a primit custodia temporara a celor doua minore, omul de afaceri i-a interzis fostei sotii sa viziteze fetitele.

Pe masura ce Irina a adus dovezi care demonstrau ca Remus nu merita sa primeasca in grija gemenele, judecatorii au decis ca acestea sa ramana temporar in custodia mamei lor. In urma unor rasturnari de situatie, in septembrie 2011 Remus Truica a primit din nou custodia fetelor.

Scandalul legat de custodia gemenelor nu s-a incheiat nici pana in prezent in Romania. Spunem in Romania, deoarece in Franta Irina Truica a castigat irevocabil custodia minorelor.

93081.jpg


5. Horia Moculescu
Horia Moculescu este un alt tatic celebru din Romania care a obtinut custodia copilului.

Dupa ce a divortat de Mariana Moculescu, Horia a primit custodia fiicei lor, Nidia, pe motiv ca mama ei nu avea bani sa o intretina.

Recomandari