Vedete: 6 batranei acuzati de hartuire sexuala si viol

Vedete: 6 batranei acuzati de hartuire sexuala si viol
  calendar_month        
Scandalurile sexuale prind atat de bine la public, incat toti realizatorii de emisiuni mondene ar vrea sa prezinte zilnic astfel de picanterii. Adevarate sau inventate, nu mai conteaza, atat timp cat publicul uita sa mai schimbe canalul si ridica audientele.

Cateva vedete masculine de la noi, trecute bine de prima tinerete, s-au vazut puse in situatia de a raspunde unor acuzatii de hartuire sexuala si viol.


Crezi ca aceste acuzatii sunt intemeiate sau consideri ca doamnele si domnisoarele care fac acuzatiile cauta sa-si sporeasca notorietatea?

92742.jpg


1. Vadim Tudor
Domnul Vadim Tudor are atat de multa treaba in domeniul politicii, incat nu intelegem cum mai are timp sa apara si la televizor, in emisiuni mondene. Dupa ce acum cativa ani a incercat sa o initieze pe Oana Zavoranu in tainele politicii si nu a reusit, acum Vadim Tudor tine prima pagina a ziarelor cu un scandal sexual.

Politicianul este acuzat de Oana Zavoranu de tentativa de viol, dar a respins toate aceste acuzatii si a spus despre aceasta poveste ca este "sifilitica".92743.jpg


2. Claudiu Bleont
Claudiu Bleont este unul dintre cei mai apreciati actori, dar acest lucru nu l-a scutit de un scandal sexual de amploare. In primavara acestui an, cantareata Nadine l-a acuzat pe Claudiu Bleont de hartuire sexuala.

Nadine a declarat ca actorul obisnuia sa-i faca avansuri de fata cu sotia lui si chiar a indraznit sa dezvaluie in fata publicului faptul ca nu a vrut sa se culce cu el.92744.jpg


3. Gheorg
Fostul bucatar al lui Teo Trandafir, Gheorg, a fost protagonistul unui scandal sexual monstruos. In urma cu cateva saptamani, el a fost acuzat de colega lui de platou, Bianca Rus, de hartuire sexuala. Tanara a declarat ca Gheorg i-a facut avansuri si chiar a incercat sa o violeze.

Gheorg a negat toate aceste acuzatii, precizand faptul ca Bianca Rus este dornica sa-si faca publicitate pe spatele lui.92746.jpg


4. Christian Ciocan
Christian Ciocan este cel mai monden politist din Romania. Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei a fost in repetate randuri subiect de presa mondena, insa totul a culminat cu scandalul sexual din aceasta primavara.

Domnul Ciocan a fost acuzat de hartuire sexuala. Cea care a generat scandalul este o jurnalista. Aceasta a declarat ca domnul comisar ii trimitea mesaje noaptea si ii facea avansuri.92745.jpg


5. Cristi Tabara
In 2010, Cristi Tabara a fost protagonistul unui scandal sexual incredibil. "Domnul parinte" a fost acuzat de viol asupra unui minor. Plangerea a fost depusa de o fetita in varsta de 12 ani, fiica uneia dintre fostele sale iubite.

Discret din fire, Cristi Tabara a refuzat sa comenteze acuzatiile, catalogand plangerea drept o mare prostie.63245.jpg


6. John Travolta
Celebrul actor John Travolta este acuzat ca ar fi intretinut relatii sexuale cu mai multi barbati. Trei barbati au depus plangeri de hartuire sexuala si l-au acuzat pe actor ca le-a facut avansuri.Si ca si cum aceste acuzatii nu ar fi fost de ajuns, o revista de scandal a publicat mai multe poze in care John Travolta apare in ipostaze compromitatoare alaturi de un barbat.

Recomandari