Vedete Romania: in ce poze le surprindeau paparazzi in anii 90

Vedete Romania: in ce poze le surprindeau paparazzi in anii 90
  calendar_month        
Showbizul din Romania al ultimilor ani a cunoscut o dezvoltare spectaculoasa. Tot mai multe staruri si-au facut aparitia pe firmanentul romanesc si au creat o adevarata frenezie in randul paparazzilor.

Si totusi, vedetele cu state vechi, care au ramas in atentia publicului de-a lungul anilor, nu trebuie uitate, cu atat mai mult cu cat in spatele lor se afla adesea povesti care acum nu mai traiesc decat in poze.


Fotografiile cu vedetele din Romania in anii `90 sunt astazi adevarate comori. De la inceputurile intr-ale modei ale lui Bote pana la "cuplurile de aur" ale acelor ani, iti propunem in continuare un periplu printre cateva dintre cele mai spumoase poze (si amintiri) ale vedetelor autohtone in anii `90. Care este preferata ta?

Autor: D.S.

93186.jpg


1. Catalin Botezatu
Catalin Botezatu se poate lauda cu o vechime considerabila in bransa. A debutat ca model in anii `90, sub obladuirea "mamei Zina", dupa care si-a deschis propria casa de moda, iar de aici pana la succesul absolut nu a mai fost decat un pas.

Astazi, se lauda cu un stil vestimentar care emana bun gust. In anii `90 insa situatia statea putin altfel. Desi la vremea respectiva bluza cu mesajul "Latin Lover" era considerata o piesa vestimentara cool, in prezent asemenea haine intra cu gratie in categoria produselor kitsch care se regasesc din abundenta in toate pietele.63365.jpg


2. Silvia Dumitrescu
Nonconformista cantareata Silvia Dumitrescu a fost pe val in anii `90. La vremea respectiva, vedeta adoptase un look cel putin controversat, purtand parul tuns scurt si vopsit blond pui, coafuri dintre cele mai nastrusnice (codite, de pilda), machiaj strident si fuste alarmant de scurte.

In prezent, interpreta de 53 de ani s-a mai "cumintit", fara a renunta insa la excentricitati (cum ar fi tunsoarea periuta).93185.jpg


3. Cornel Pasat si Oana Roman
Unul dintre cuplurile care tineau prima pagina a revistelor de mondenitati in anii `90 era cel format din Oana Roman si Cornel Pasat. Ea - o domnisoara educata la Sorbona, fiica de politician, el - un stripper. Nu este de mirare, asadar, ca multa lume nu a privit cu ochi buni legatura amoroasa dintre cei doi, chit ca vedetele s-au incapatanat sa formeze un cuplu (aparent) solid timp de mai multi ani.

Anii au trecut insa, iar in prezent Oana Roman modereaza emisiunea "Drept la Tinta" la postul Kanal D, in timp ce Cornel Pasat se ocupa de trupele sale, Flamingo Boys si Flamingo Girls. Chiar daca nu mai formeaza un cuplu de multi ani, cei doi fosti indragostiti afirma ca tin in continuare foarte mult unul la celalalt.93187.jpg


4. Mihaela Radulescu si Stefan Banica
Un alt "cuplu de aur" al anilor `90 a fost cel format din Mihaela Radulescu si Stefan Banica. Cei doi s-au iubit intre 1994 si 1999, an in care au decis sa divorteze. Motivul pare sa fi fost, conform spuselor "divei de Monaco", infidelitatea cantaretului, care este "un cuceritor".

Ca o premonitie, Mihaela Radulescu a afirmat ulterior si despre relatia lui Stefan Banica cu Andreea Marin ca va dura sub 10 ani, intrucat "lui ii plac prea mult femeile".93188.jpg


5. Zina Dumitrescu
"Mama Zina" a facut ani buni legea in moda autohtona. A lansat cariera unor nume sonore precum Catalin Botezatu, Romanita Iovan, Dana Savuica si Bianca Brad si a semnat zeci de colectii vestimentare.

Insa daca anii `90 au fost o decada de succes pentru Zina Dumitrescu, actualmente creatoarea de moda de 76 de ani isi duce existenta intr-un azil de batrani, devenind o prezenta tot mai discreta dupa moartea sotului Costin Dumitrescu, survenita in 2009.
Recomandari