Vedete tatuate gresit

Vedete tatuate gresit
  calendar_month        
Nu cred ca exista vedeta care sa nu aiba macar un tatuaj. Vedetele de la Hollywood si-au acoperit corpul cu tatuaje de inspiratie orientala.

Multe dintre aceste tatuaje pe care si le-au facut sunt scrise gresit gramatical sau au inteles gresit sensul cuvintelor.

Liderul comunitatii hinduse a rugat pe cei care se tatueaza si pe cei care tatueaza sa invete mai bine limba sanscrita. Acesta a observat ca textele pe care Rihanna si David Beckham le poarte sunt scrise gresit.

David a dorit sa-i aduca un tribut sotiei sale insa acesta a facut o greseala deoarece cuvantul a fost scris cu o litera in plus.

Unul din noile tatuaje cu mesaj spiritual de pe trupul Rihannei este scris incorect."Ne bucura interesul manifestat de celebritati pentru hinduism si pentru textele noastre sacre, dar artistii din lumea intreaga, specializati in tatuaje, ar trebui sa ia cateva lectii despre cultura noastra si cateva cursuri de limba sanscrita veche, pentru a scrie corect." Declara purtatorul de cuvant al comunitatii hinduse, Rajan Zed.

Acesta mai spune: "Rihanna are tatuate doua rugaciuni in sanscrita - cel mai recent dintre ele este scris gresit.

Iar David Beckham si-a tatuat pe antebrat numele sotiei sale, Victoria, in dialectul Devnagri, care este cel mai utilizat pentru a scrie in sanscrita. Acest tatuaj prezinta scris incorect numele Victoria, deoarece acolo apare o litera in plus. Este vorba de litera H, iar rezultatul este Vihctoria."

Recomandari