Vezi ce veste importanta asteapta azi Oana Zavoranu

Vezi ce veste importanta asteapta azi Oana Zavoranu
  calendar_month        
Oana Zavoranu trece prin schimbari majore in ultima perioada si pare mai optimista ca niciodata.

Cum nu ezita sa-si tina fanii la curent cu ce se intampla in viata ei, Oana le-a impartasit acestora, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca asteapta cu nerabdare o veste buna, pe care spera sa o primeasca luni.


Pentru multi ziua de Luni este una obositoare pt ca vine dupa week-end... :))) ...si pentru mine de cele mai multe ori este asa, dar de data asta maine astept o veste si exista sanse 99,99% ca aceasta veste sa fie asa cum mi-o doresc eu... cred ca avem cu totii nevoie de vesti bune, de lucruri frumoase care sa ni se intample in viata noastra pentru a putea merge mai departe cu ganduri pozitive, forte proaspete si o energie buna... va doresc ca ziua de luni sa va aduca ceea ce numai sufletul vostru stie si asteapta! Pana atunci sa aveti o noapte lunistita si plina de iubire :)) ...LYM (Love u Much)

Nu putem sa nu ne intrebam care este vestea ce o tine pe Oana ca pe ace si, desigur, sa speculam. Dar pana ne impartaseste despre ce e vorba, nu ne ramane decat sa asteptam si noi cu ea...

Recomandari

Newsletter Ele.ro

cel mai nou trend...sinuciderea
  • person

    "orice va fii de acum inainte...viata va fii tot simpla si mishto:)"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right