VIP interviu: Cream

VIP interviu: Cream
  calendar_month        
Claudia, alias Cream, este nascuta in zodia Balantei pe 19 Octombrie 1984, in Mangalia. Indemnata de famile a inceput sa ia lectii de muzica la varta de 7 ani urmand sa se lanseze la numai 15 ani in cariera muzicala facand parte din trupa dace, "Candy".

Claudia a acceptat invitatia noastra si ne-a marturisit cate ceva despre ea, in exclusivitate:Ele.ro: Cum iti merge pe plan profesional?

Cream: Este totul foarte ok, multe concerte, multa agitatie, In curand voi promova noul videoclip la piesa "Vanilla Cream", un featuring cu Marius Moga si Matteo, care o sa apara in curand la TV. Piesa este ok, deja creste in top 100.


Ele.ro: De curand ai lansat si tu un nou album... de ce se numeste 48 de ore?

Cream: Ne-am inchis intr-un studio de inregistrari... eu si inca vreo 10 baieti printre care Smiley, Marius Moga, Don Baxter, Mihai Coporan. Acolo am intregistrat non-stp 48 de ore. Cred ca a fost un titlu sugestiv.

Ele.ro: Cum stai cu dragoste?


Cream: Nu am nici un prieten, contrar a ce s-a spus despre faptul ca as fi fost cu Smiley. Pur si simpu am inregistrat o piesa impreuna si am facut si am facut cateva sedinte foto.


Ele.ro: Si nu te bate gandul sa iti pui pirostriile?


Cream: Deocamdata imi este bine singura si nu cinsider ca sunt pregatita pentru o casatorie. Ma axez mai mult pe cariera, abia am implinit 22 de ani si nu cred ca este vreo tragedie faptul ca sunt singura.


Ele.ro: Spune-ne... cum iti menti silueta?

Cream: Incerc sa manac cat mai sanatos. Nu tin o dieta anume dar fructele, legumele, si pieptul de pui la gratar nu lipsesc din alimentatia mea.

Ele.ro: Si sport?

Cream: Clar, merg la sala de cateva ori pe saptamana si incerc sa imi mentin ritmul. Deasemenea dansul pe care il practic pentru imaginea de scena ma ajuta mult. Asa ma mentin eu in in forma: mancare sanatoasa, dans si sport, ori de cate ori am ocazia.

Ele.ro: Ce le transmiti cititoarelor ele.ro?


Cream: Aveti grija de voi, mancati sanatos, faceti sport si va astept la cat mai multe concerte!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Bye-bye J.Lo
  • person

    ""femeile sunt facute sa fie iubite, nu intelese" - oscar wilde"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right