Vor rezista sau nu?

Vor rezista sau nu?
  calendar_month        
Cuplurile se formeaza si se destrama foarte usor, nimic de mirare aici. Am stat si am analizat putin cateva cupluri celebre si ne-am dat cu parerea: vor rezista sau nu?

Jennifer Lopez si Marc Anthony

Mai tineti minte cand Jennifer Lopez si Ben Affleck se casatoreau? Asta ar putea afecta relatia ei cu Marc. Nu a putut avea ceea ce si-a dorit si s-a ales cu numarul doi pentru a se casatori. Plus ca, de cand aceasta a nascut Marc se comporta de parca, ea ar trebui sa stea doar cu bebelusii si sa-si lase cariera in urma. Verdict: se vor desparti.

Jessica Simpson si Tony Romo

Cand te ingrasi in meseria de vedeta, inseamna ca esti fericita. Desi am crezut ca a fost o greseala ca aceasta s-a despartit de Nick Lachey se pare ca ne-am inselat pentru ca Rony Romo este foarte bun pentru Jess. Verdict: au mari sanse sa ramana impreuna.

Madonna si Jesus Luz

Aceasta relatie este o gluma. Madonna este foarte putin erotica si probabil are sindromul pe care il au unii barbati in varsta: date-urile cu tipe mai tinere pentru a se simti mai tineri. Singura modalitate prin care aceasta ar putea avea o relatie este sa lase putin activitatea muzicala la o parte. Verdict: Ne pare rau Jesus, Madonna este o persoana care ii place sa fie singura.Jenny McCarthy si Jim Carrey

Jenny si Jim sunt impreuna din decembrie 2005 dar spun ca nu au nici un plan de casatorie. Jim a fost foarte aproape de ea si de fiul ei. Asadar Jenny are corpul perfect pentru Jim insa vine in relatie cu ceva "bagaje". Verdict: Nu se vor casatori niciodata.

Beyonce si Jay-Z

Ma intreb daca Beyonce a scris melodia Single Ladies in perioada in care Jay-Z nu ii dadea un inel. Noi credem ca relatia lor se bazeaza pe prietenie si dragoste. Verdict: vor fi impreuna mult timp.

Angelina Jolie si Brad Pitt

Angelina si Brad nu doar ca sunt impreuna din 2005 insa se intampla ca acestia sa aiba si sase copii impreuna. Eventual Brad se va plictisi de statutul de tatic si intr-un punct anume acei copii vor fi nevoiti sa mearga la aceeasi scoala ori vor ajunge niste ciudati precum copii lui Michael Jackson. Verdict: cuplul acesta ar putea fi unul cu mici sanse de reusita.

Jessica Biel si Justin Timberlake

Ne temeam pentru viata lui amoroasa dupa despartirea de Cameron Diaz, insa el si Jessica s-au tinut foarte tare. Cred ca se vor si casatori. Cand acesta va implini 30 de ani probabil o va cere de nevasta. Plus ca mama lui Justin o place pe Jess foarte tare iar asta e un semn bun. Verdict: casatoria este sigura.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

cu sacosa la plimbare
  • person

    "cheia spre fericire este sa iti doresti ce poti obtine..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Pantofi dama Oprez Gri
Shop Ele.rochevron_right