5 cadouri inspirate care o vor lasa fara cuvinte

5 cadouri inspirate care o vor lasa fara cuvinte
  calendar_month     photo_cameraShutterstock    
Oricine adoră să primească daruri de la partenerii de viață, acest gest demonstrează profunzimea sentimentelor, dar și cât de bine cunoști persoana iubită. Însă cum alegi cadoul ce o va impresiona? Pe blogul FlorideLux am regăsit câteva idei de buchete de flori care o vor cuceri, iar în alte articole, specialiștii spun că nu contează ce dăruiești, cât timp se potrivește personalității destinatarului.
În continuare, îți prezentăm 5 cadouri inspirate care o vor lăsa fără cuvinte pe iubita ta!

1. Un buchet de flori personalizat

Deși sună banal, florile își păstrează titlul de cel mai bun cadou pentru partenera ta de viață. De cele mai multe ori, bărbații uită de acest gest pe cât de simplu, pe atât de plin de emoții. Acordă atenție în realizarea cadoului și fii sigur că îi cunoști preferințele în materie de flori. Iubita ta va radia de bucurie la primirea unui buchet compus din florile ei preferate sau cu nuanțele ei favorite. De asemenea, alătură aranjamentului și un mesaj scris din suflet, acest lucru o va emoționa până la lacrimi.

2. O cină romantică

De multe ori, o cină romantică la voi acasă poate fi mai apreciată decât o seară într-un restaurant scump. Fii creativ și creează o atmosferă romantică și unică, pentru ca ea să se simtă cea mai importantă persoană din viața ta. Gătește mâncarea ei preferată, decorează casa cu lumânări parfumate sau lumini ambientale, dansează cu ea pe melodia voastră și acordă-i toată atenția ta. Cu siguranță, se va îndrăgosti din nou de tine!

3. Un album foto de poveste

Fotografiile sunt unul dintre cele mai apreciate cadouri, deoarece amintesc oamenilor de momente frumoase din viața lor. Adaugă unicitate acestui dar și creează un album foto ce va spune o poveste, poate chiar povestea voastră! Începe cu prima voastră poză împreună, continuă cu evenimentele importante din relație și încheie cu cea mai recentă fotografie cu voi doi. Pe măsură ce va privi albumul, se va emoționa și mai mult, amintindu-și cât de multe clipe frumoase trăiți împreună.

4. O excursie-surpriză

În zilele noastre, agitația urbană provoacă stres și acest lucru este des resimțit în relații. Alege să ieșiți din monotonie și călătoriți un weekend în afara orașului. Nu este nevoie să fie o destinație tropicală ca excursia voastră să fie reușită, alegeți chiar cea mai apropiată destinație și evadați din rutină. Dacă timpul îți permite, pregătește gustările ei preferate și opriți-vă la un picnic romantic în natură.5. O seară de filme de Crăciun

Perioada sărbătorilor de iarnă se apropie și unul dintre cele mai simple cadouri pe care le poți face este organizarea unei seri de filme, cu tematică de Crăciun. Va fi un moment ce o va transpune pe iubita ta înapoi în copilărie și se va simți importantă, deoarece tu planifici totul. Dacă nu ai idei de filme de Crăciun, nu îți face griji, cei de la goodhousekeeping.ro au pregătit o listă cu 45 astfel de producții cinematografice.

Acestea sunt cele 5 idei de cadouri unice care vă vor ajuta să creați noi amintiri împreună și, în același timp, o vor face pe iubita ta să se simtă cea mai importantă persoană din viața ta.Recomandari