10 prietene pe care sa nu i le prezinti iubitului tau

10 prietene pe care sa nu i le prezinti iubitului tau
  calendar_month        
Stim ca ai o gramada de prietene simpatice, dar pastreaza-le pentru tine! Crede-ma, n-are rost sa i le prezinti iubitului tau, decat daca iti place sa-ti asumi riscuri. Iata lista cu prietene periculoase!

1. Prietena care il flateaza

Ea ii va sopti iubitului tau ca seamana cu George Clooney, in timp ce tu ii zisesesi cu doar doua seri in urma ca s-a cam ingrasat si ar fi bine sa slabeasca vreo doua kilograme.

2. Prietena prea draguta

Cea care asculta cu pasiune problemele iubitului tau de la serviciu (tu niciodata nu faci asta!), ii da sfaturi si ii propune sa mai discute maine la micul dejun, cand tu esti, bineinteles, la treburile tale!

3. Prietena vicleana

Cea care se face ca scapa pixul din mana si in timp ce se apleaca lent dupa el ii permite iubitului tau sa-i observe masura 36 la strig si 95C la sutien, argumente de care tu nu prea dispui!

4. Prietena din copilarie

Ea e cea care risca sa-i aduca intr-o buna zi iubitului tau poze de-ale tale din adolescenta, cu tenul acneic si aparatul dentar de care dispuneai. Si nu e neaparat necesar ca el sa stie cum ti-ai dobandit zambetul acela superb!

5. Prietena care se simte bine in pielea ei

Ea are sex-appealul lui Kate Moss si stilul glamour al Angelinei Jolie, in timp ce tu esti genul care plange in fiecare dimineata cand te urci pe cantar.

6. Prietena proaspat divortata

Ea sustine sus si tare cat de bine se simte acum si de-abia asteapta sa simta din nou primele frisoane ale dragostei. Cand ai o relatie de 10 ani cu iubitul tau, mai bine te feresti din calea acestor femei.

7. Colega de birou geloasa

Ea ii va povesti sigur iubitului tau cum te-a certat seful ieri si cum iti petreci intreaga zi urmarindu-ti fostii parteneri pe Facebook, cu mana intr-un pachet de bomboane M&M...

8. Prietena pasionata de fotbal

Cea care impartaseste aceeasi pasiune cu iubitul tau, cea cu care poate vorbi de prognosticuri, in timp ce tu il bati la cap sa schimbe canalul cand e un meci la TV. Te vei simti exclusa in compania celor doi.

9. Prietena mondena

Ea e cea care iti povesteste despre programul ei de weekend si ezita intre 3 petreceri VIP, in timp ce programul tau se rezuma la vizita la matusica Maria si privitul finalei Dansez pentru tine. Evident ca iubitul tau va fi vrajit de lumea ei mondena!

10. Prietena menajera perfecta

Cea care isi face singura biscuitii pentru micul dejun, cand tu dai fuga pana la supermarket sa-i cumperi inainte de inchidere!


Autor: Nuage

Recomandari