15 mesaje de dragoste pe care sa i le trimiti de Dragobete

15 mesaje de dragoste pe care sa i le trimiti de Dragobete
  calendar_month        
De Dragobete, marturiseste-ti dragostea pentru persoana iubita.

Stim ca Valentine`s Day tinde sa surclaseze Dragobetele, dar sarbatoarea importata este mult prea comerciala, se axeaza prea mult pe lucrurile palpabile, pe cand Dragobetele este o sarbatoare care tine mai mult de sentimente, de trairi.

Pregateste-te de pe acum pentru Dragobete si gandeste-te cu ce mesaj de dragoste vei inveseli ziua iubitului tau.

Iata cateva dintre cele mai frumoase mesaje de dragoste, pentru cea mai speciala persoana din viata ta.

1. Ceea ce-ti scriu acum nu sunt cuvinte, sunt bucati de suflet si de minte, caci dragostea nu se scrie, ea se simte. Te iubesc!

2. Atunci cand soarele si luna se vor intalni, atunci cand stelele vor cadea, atunci cand oceanul va lua foc, atunci si eu te voi uita.

3. De Dragobete, nu vreau decat sa iti spun ca dragostea adevarata nu are final fericit, pentru ca pur si simplu nu are final.

4. Azi, de Dragobete, voi desena un cerc si nu o inima in jurul numelui tau. Pentru ca o inima se poate rupe, dar un cerc ramane pentru totdeauna. Te iubesc!

5. Sunt un milion de stele si un milion de vise, dar tu esti singura mea stea si singurul meu vis. Te iubesc! Un Dragobete fericit!

6. Te iubesc si nu pot decat sa imi doresc sa fie pentru totdeauna, pentru ca ziua de Dragobete este ziua noastra si ziua noastra este in fiecare zi.

7. Iubesc 3 lucruri: soarele, luna si pe tine. Soarele pentru zi, luna pentru noapte si pe tine pentru totdeauna!

8. "Dragostea ii arata omului cum ar trebui el sa fie. Cand iubesti, descoperi in tine o nebanuita bogatie de tandrete si duiosie si nici nu-ti vine sa crezi ca esti in stare de o astfel de iubire". - Cehov

9. Dragostea mea pentru tine va dura pana cand un orb va reusi sa picteze zgomotul unei petale de trandafir cazuta pe o masa de cristal. Te iubesc, de Dragobete si in fiecare zi.

10. Sunt ceea ce sunt datorita tie. Tu esti fiecare motiv, fiecare speranta si fiecare vis pe care l-am avut vreodata si nu conteaza ce se va intampla cu noi in viitor. Fiecare zi pe care o petrecem impreuna este cea mai frumoasa zi din viata mea. Voi fi mereu a ta.

11. Dragostea este intotdeauna rabdatoare si generoasa. Nu este niciodata obraznica sau egoista. Este intotdeauna pregatita sa isi ceara scuze, sa aiba incredere, sa spere si sa indure orice va veni.

12. Uneori mi-as fi dorit sa nu te intalnesc niciodata. Pentru ca as fi putut sa adorm linistita noaptea fara sa stiu ca undeva, exista cineva ca tine.

13. 8 litere, 2 cuvinte, 1 singur inteles: Te Iubesc, nu doar de Dragobete, ci in fiecare zi.

14. Sunt intamplari pe care viata ni le scoate in cale ca sa invatam sa apreciem lucrurile frumoase, simple, pline de sens. Sunt oameni pe care viata ni-i aduce in dar. Iubitule, sunt fericita ca esti langa mine.

15. Te iubesc atat de mult, incat niciun cuvant nu poate descrie in totalitate sentimentul suprem care m-a cuprins. Esti lumina ochilor mei, fara tine nu as mai vedea. Esti oxigenul meu, fara tine nu as respira. Esti viata mea, fara tine nu as exista. Te ador, iubirea mea.

Tii se par prea siropoase aceste mesaje de dragoste de Dragobete? Atunci spune un simplu "Te iubesc" sau trimite-i persoanei iubite o felicitare online cu mesaj frumos de Dragobete.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

vreau
  • person

    "orice va fii de acum inainte...viata va fii tot simpla si mishto:)"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right