6 semne ca te minte

6 semne ca te minte
  calendar_month        
Daca incepi sa banuiesti ca partenerul te minte , analizeaza urmatoarele 6 semne inainte de a-l confrunta.

Afla care sunt cele 6 semne care iti arata ca partenerul nu merita increderea ta.

Povestea se tot schimba

Un mincinos de succes trebuie sa aiba o memorie de elefant. Nu toti barbatii pot sa tina minte fiecare scuza, astfel ca mai devreme sau mai tarziu se va incurca in minciuni. Cand apar discrepante intre prima si a doua varianta, incearca sa afli care este adevarul de la o alta sursa.

Contactul vizual este ciudat

Instinctul natural atunci cand minti este sa eviti contactul vizual. Multi mincinosi stiu asta si compenseaza printr-un contact vizual neintrerupt, la fel de ciudat. Limbajul corpului ii tradeaza intotdeauna pe mincinosi. Atunci cand banuiesti ca ti-a spus o minciuna, cere-i clarificari si vezi daca reactioneaza natural sau ciudat.

Iti da prea multe detalii

Cand construiesc o scuza, multi mincinosi folosesc prea multe detalii atunci cand incearca sa minta. Asculta toate detaliile pe care ti le da si pune-i intrebari suplimentare pentru a observa daca se incurca si il poti prinde pe picior gresit.

Anuleaza intalniri fara sa te anunte din timp

Daca de multe ori te lasa sa astepti pentru ca a aparut o urgenta si intotdeauina are o scuza perfecta, probabil te minte. Un barbat care anuleaza intalniri, dar te anunta inainte, nu este neapart mincinos. Poate avea motive serioase sau pur si simplu incearca sa obtina controlul in relatie.

Scuzele lui sunt tot mai ciudate

Atunci cand te dezmageste, foloseste scuze tot mai bizare, prin care sa justifice circumstantele extraordinare care l-au impiedicat sa se poarte ca un gentleman desi el avea cele mai bune intentii. Cu cat scuzele ciudate se inmultesc, cu atat riscul ca ai de-a face cu un mitoman este mai mare.

A mai mintit si alta data

Restabilirea increderii intr-un barbat care te-a mintit dureaza in functie de gravitatea minciunii, insa un lucru este sigur: daca a mintit o data, va minti din nou.

Indiferent ca minte pentru a evita o cearta sau pentru a reusi sa-ti creeze o imagine mai buna despre el decat merita, un barbat mincinos nu renunta la acest obicei, mai ales daca nu il confrunti niciodata.

Un motiv puternic pentru care poate minti un barbat este faptul ca se simte nesigur. Confrunta-l si afla care este cauza minciunilor si asigura-l ca poate fi sincer cu tine, daca acesta era motivul adevarat pentru care deforma pana acum adevarul.

Ai incredere in propriul instinct

Daca instinctul iti spune sa nu ai incredere in el din orice alt motiv, situatia nu are sanse sa se imbunatateasca. Unele femei pot avea o relatie in care nu au incredere in partener, dar pentru cele mai multe absenta increderii se transforma si intr-o absenta a legaturii emotionale.

Cand esti convinsa ca te minte, chiar daca nu ai dovezi, discuta cu el si afla daca poate clarifica situatia si iti poate elimina indoielile pentru a putea continua relatia in cele mai bune conditii.

Autor: Elena Radulescu

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Cand este proiectul terminat?
  • person

    "detalii la www.fondurile-structurale.com"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right