7 semne reale ca esti indragostita

7 semne reale ca esti indragostita
  calendar_month        
Te intrebi daca fluturasii pe care ii simti in stomac sunt un semn ca te-ai indragostit? Uneori, poate fi dificil sa iti dai seama daca esti cu adevarat interesata de un barbat, in special daca sageata lui Cupidon nu te-a mai lovit niciodata pana acum. Descopera, asadar, 7 semne reale ca esti indragostita !

1. Corpul tau are reactii fizice specifice

O modalitate excelenta de a-ti da seama ca esti indragostita este de a fi atenta la reactiile corpului tau atunci cand te afli in prezenta sau cand te gandesti la barbatul de care esti interesata. Tremuri? Te inrosesti? Transpiri? Te trec fiori in tot corpul? Ai fluturi in stomac? Toate aceste semnale fizice si nu numai sunt indicatori ai faptului ca ai putea fi indragostita pana peste cap. Nu te grabi, insa, sa tragi concluzia finala, inainte de a descoperi si semnele de mai jos!

2. Iti faci griji

Ai putea sa iti dai seama ca esti indragostita si daca incepi sa iti faci griji pentru el. Indiferent ca formati sau nu un cuplu, te intrebi daca a ajuns cu bine la job, iti faci probleme daca intarzie la intalnire (te intrebi daca nu cumva a avut un accident), te intereseaza cu adevarat sa afli daca a reusit sa rezolve acea problema care il stresa etc.

Este firesc sa iti faci griji pentru toti oamenii pe care ii iubesti. Cand esti indragostita, ingrijorarea capata o alta nuanta, insa, si este intotdeauna pozitiva, lipsita de orice urma de obsesie: pur si simplu, iti doresti sincer ca lui sa ii fie bine.

3. Vrei sa iti strigi fericirea in cele 4 zari

Esti indragostita cu adevarat? Atunci probabil nu vei putea, nici nu vei vrea sa iti tii trairile doar pentru tine. Te simti intr-atat de fericita, incat simti nevoia sa iti strigi in cele 4 zari bucuria de a-l fi cunoscut pe el si de a-l avea alaturi. In plus, cuvintele "te iubesc" ti se par usor de rostit si firesti!

4. Totul in jurul tau iti aminteste de el

Vei sti ca esti indragostita cu adevarat cand vei descoperi ca totul in jurul tau, de la aroma cafelei la parfumul unui necunoscut de pe strada, iti va aminti de el. In plus, te vei trezi adesea zambind gandindu-te la modul haios in care isi leaga sireturile si la vocea lui ragusita cand te saluta.

5. Il vezi printr-o pereche de lentile roz

Cand esti indragostita, viata ta pare o lunga insiruire de evenimente pozitive, in special in ceea ce il priveste pe el. Il privesti printr-o pereche de ochelari roz, emani optimism si imprastii buna dispozitie in stanga si in dreapta, numai pentru el este barbatul perfect!

6. Sentimenele sunt reciproce

Esti indragostita cu adevarat atunci cand stii ca si sentimentele lui sunt similare. Daca iti spune ca nutreste sentimente puternice fata de tine, iar comportamentul lui este in concordanta cu ceea ce spune, atunci iubirea voastra poate trece la urmatorul nivel.

7. Esti geloasa

O doza sanatoasa de gelozie este un alt indiciu al faptului ca esti indragostita lulea. Este firesc, asadar, sa simti coltii geloziei daca, spre exemplu, o fosta iubire apare in viata lui sau daca o domnisoara atragatoare ii arunca ocheade. Diferenta intre gelozia sanatoasa si cea bolnava? Prima este trecatoare, iar tu ai incredere ca partenerul tau nu te va trada ori rani.


Autor: D.S.

Sursa: foto: astrostyle.com

Recomandari