8 lucruri pe care nu le suporta la tine

8 lucruri pe care nu le suporta la tine
  calendar_month        
Oricat de mult te-ar iubi, partenerul tau este cu siguranta sensibil la cateva obiceiuri ale tale.

Afla care sunt cele mai frecvente 8 lucruri pe care nu le suporta la tine.


Chiar daca nu se plange niciodata, barbatul din viata ta nu poate fi indragostit de fiecare gest sau obicei de-al tau. Pe cateva chiar nu le suporta:

Aglomeratia de cosmetice in baie

Cu toate ca iubitul tau intelege ca este nevoie de mult timp si efort pentru a arata bine, nu este incantat de aglomerati de cosmetice din baia pe care o impartiti. Tu stii care este locul fiecarui produs cosmetic din baie, insa pentru el totul pare dezordonat.

Ii spui totul mamei tale

Mama ta stie totul despre situatia lui profesionala si chiar despre istoricul lui medical. Daca te apuci sa-i povestesti mamei si toate situatiile jenante prin care a trecut din copilarie si pana acum, el nu va mai fi deloc incantat sa se intalneasca cu parintii tai.

Asteptarea cat timp te pregatesti pentru o iesire

Chiar si cei mai multi metrosexuali sunt gata de o iesire in club sau la restaurant inaintea ta. Iubitul tau nu se va supara daca te asteapta cateva minute, insa atunci cand te asteapta in fata usii mai mult de 20 de minute, nu este deloc incantat de rutina ta de infrumusetare, indiferent de rezultatul spectaculos.

Ii vorbesti cu vocea pentru bebelusi

Cei mai multi barbati nu sunt incantati cand femeia iubita li se adreseaza ca unui bebelus, dar exista o situatie in care acesta este complet interzis. Evita acest tip de limbaj in dormitor si nu te mai astepta la o noapte de sex salbatic dupa ce il alinti cu "Ce face bebelul meu?".

Vorbesti de fostul iubit

Nu conteaza ca-l injuri sau ca vorbesti despre modul in care ti-a influentat viata in mod negativ. Cand aude de fostul tau iubit, partenerul se gandeste doar la faptul ca tu te mai gandesti inca la acel barbat care te-a atins si cu care ai facut sex... de mai multe ori! Evita discutiile despre fostul iubit de dragul barbatului care te iubeste acum.

Te imbraci sexy, apoi te plangi

Ii place cum arati in rochia care te strange si ii plac picioarele tale atunci cand poti pantofi cu tot inalt, chiar daca te rod ingrozitor. Ceea ce nu-i place deloc este sa petreaca seara ascultand cum te plangi si cum regreti ca nu te-ai imbracat mai confortabil.

Nu il sustii intotdeauna in fata altora

Pe vremea bunicilor, barbatul avea si ultimul cuvant si palma grea. Lucrurile s-au schimbat intre timp, dar partenerul tau va aprecia intotdeauna cand il sustii in fata altora. Cand te apuci sa il critici in fata rudelor tale sau chiar a unor necunoscuti, nu este deloc incantat de tine si ti-ar fi recunoscator daca ai putea astepta pana sunteti doar voi doi.

Il neglijezi in public

Daca l-ai invitat si pe el la intalnirea cu colegii de liceu, acorda-i atentie chiar daca ai multe de vorbit cu prietenii tai vechi. Niciun barbat nu suporta sa fie neglijat de femeia pe care o iubeste in public. Daca acorzi atentia ta mai ales altor barbati, in timp ce-l ignori, nu te astepta sa te simta bine.

Autor: Elena Radulescu

Sursa foto: Gentlemanredux.com

Recomandari