Adevarul despre sexualitatea barbatilor

Adevarul despre sexualitatea barbatilor
  calendar_month        
Credem ca stim tot ce e de stiut in ceea ce priveste sexualitatea masculina. Dar uneori pur si simplu nu putem accepta aceste adevaruri, sau preferam sa ne facem ca nu exista.

Marimea conteaza?

Un mit comun. Marimea penisului lui flasc nu este proportionala cu marimea in stare erecta. Un penis mic se poate extinde foarte mult, in timp ce unul mare ar putea sa nu se extinda prea mult in stare erecta.

Cu alte cuvinte, ceea ce ii stanjeneste in vestiarul baietilor te poate impresiona intre asternuturi, si vice-versa.

Masturbarea este normala

Barbatii se masturbeaza. Este o parte total normala si frecventa din viata lor sexuala, chiar daca se afla intr-o relatie.

Nu trebuie s-o privesti ca pe un semn de frustrare, ci ca pe un alt fel de practica sexuala care ii relaxeaza si chiar iti complementeaza relatia.

Ce iti doresti

Atunci cand barbatii sunt idragostiti, le place sa se simta doriti - altfel se vor simti de parca ei sunt singurii care cer de fiecare data si ca ei ne doresc mai mult decat ii dorim noi pe ei.

Barbatii vor sa fie cu femei care stiu sa-si comunice dorinta, simplu si natural.

Poti sti daca e prima data pentru el?

Barbatii nu simt durere si nu au parte de sangerari, deci singurul mod in care poti afla daca e prima data este sa intrebi. Si sunt multi, foarte multi barbati care te vor minti cu placere spunand ca au avut sute de femei inaintea ta. Nu te lasa pacalita, exista o prima data pentru toata lumea.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

vibratili
  • person

    "poemele mele, iele rebele"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right