Am un raspuns. Cine are o intrebare?

Am un raspuns. Cine are o intrebare?
  calendar_month        
Cine se aventureaza in cautarea unei solutii magice pe care sa o aplice la propria relatie ca aceasta sa functioneze ca-n vise, face prima greseala fatala.

N-ai cum sa gasesti raspunsuri in viata altora pentru viata ta. E atat de simplu incat, ne plictiseste sa vedem cat de multe stim chiar noi dar complicam totul cu aceasta continua cautare de raspunsuri.

Se spune ca acum cateva mii de ani un individ alerga prin orasul sau strigand in gura mare: am un raspuns, am un raspuns, cine are o intrebare?

Asta se intampla si cu noi in fiecare zi, mai ales in viata noastra sentimentala. Raspunsurile sunt de fiecare data in fata noastra insa nu stim carei intrebari raspund.

Nu incetati sa fiti obiectivi cand vine vorba de respectul fata de voi si fata de partener. Nimeni nu merita sa fie ranit in niciun fel. Iar daca noi consideram ca merita, de ce sa pedepsim noi cand stim foarte bine ca viata functioneaza dupa reguli atat de usor de retinut.

Nu face rau si nu ti se va face rau. Fa bine si vei fi fericit.

Ma plictisesc, vreau altceva.

Stie cineva oare cat de normala este plictiseala? Nu. Este o etapa atat de naturala intr-o relatie incat nimeni n-ar trebui sa o puna la perete ca pe un dusman. Individul care-si insala partenera va pune pe masa explicatiilor acest argument: ma plictiseam.

Sa fim seriosi pentru o secunda si sa nu dam din cap aprobator la acest argument. Toata lumea se plictiseste macar o ora pe zi, macar o zi pe saptamana. Suntem surse inepuizabile de necunoscut.

Poti oricand sa-ti oferi cateva momente pentru a analiza ceea ce ai facut in celelalte ore cand nu te plictiseai. Poti oricand sa-ti cauti activitati care sa nu duca spre bataia de joc a propriului tau suflet. Pentru ca ceea ce ne diferenteaza de animale este faptul ca noi chiar avem un suflet si ar fi indicat sa-l ingrijim ca pe o planta plapanda.

Concluzia articolul este simpla si curata: inainte sa pasesti cu bocancii peste sentimentele celui de langa tine nu uita ca detii o constiinta care nu doarme niciodata.

Cat despre iertare stiu un singur lucru: o vaza sparta nu va mai fi niciodata o vaza adevarata, pentru ca apa isi gaseste loc prin cea mai mica crapatura.

Aveti grija de voi!


Autor: Ioana S.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right