Barbati vs. Femei

Barbati vs. Femei
  calendar_month        
Diferentele dintre sexe au fost intotdeauna subiect de controverse. Pana la urma suntem toti oameni dar evolutia ne-a invatat altceva. Si da, adevarul este ca suntem foarte diferiti dar ceea ce nu remarca nimeni, intr-un argument barbat vs. femeie, este ca ne completam unii pe altii.

Ei sunt mai practici, noi mai emotionale, ei sunt mai relaxati noi mai stresate, noua ne place sa avem grija de cei din jurul nostru si sa privim lucrurile in ansamblu, in timp ce barbatii sunt doar preocupati de cum pot ajunge din punctul A in punctul B.

Barbatii sunt pur si simplu mai relaxati

Uneori chestia asta devine foarte enervanta: noi ne stresam si alergam in toate partile incercand sa facem lucrurile sa iasa perfect in timp ce partenerul nostru se uita la noi uimit si spune: "ce atata graba? Relaxeaza-te… si vei da cel mai bun lapte." Sigur, barbatii nu se gandesc niciodata la cel mai mic detaliu, asa cum facem noi… asta probabil pentru ca stiu ca lucrurile oricum se vor rezolva pana la urma. De unde conceptia asta a lor? Pai stiu ca e o femeie acolo care va avea grija de toate, exact cum faceau mamele lor atunci cand erau copii.Sexul frumos vs. sexul puternic

Apoi vine problema sexului frumos versus sexul puternic. Femeile nu stiu cum sa-si cumpere mai multe creme, sa-si nuanteze parul mai des, sa adune mai multe perechi de pantofi, in timp ce barbatii, oricat de moderni ar fi ei, inauntrul lor nu-si doresc decat sa stea cu o mana in pantaloni si o bere in cealalta, in fata unui meci.

Ah, si-ar putea sa-mi explice si mie cineva care e treaba asta cu fotbalul? Ok, inteleg, si eu ma uit uneori si ma bucur daca iese Romania invingatoare, dar de aici pana la fanatismul dus la extrem mi se pare cale lunga. Si cand se si aduna mai multi la un loc… sa te tii. Noi preferam sa ne ducem in camera cealalta si sa vorbim ore in sir cu prietenele la telefon, sa-i lasam pe ei sa se desfasoare… adica sa urle la omuletii aiai mici ce alearga dupa o mingie pe ecranul televizorului.

De ce ii invidiem?

Si da, e lucru stiu ca si noi vorbim vrute si nevrute. Ne place sa analizam lucrurile pana in cele mai mici detalii. Putem sa dezbatem ore in sir problema tipului cu care am iesit de curand - Este Mr. Right? Nu este Mr. Right? De ce nu este Mr. Right? In timp ce pentru barbati problema este simpla: "Te-ai culcat cu ea sau nu? Da? Bravo, frate! Nu? Ce mai astepti?"

Asta pentru ca ei nu ar refuza niciodata o partida de sex. Noi suntem obosite, noi avem dureri de cap, noi trebuie sa ne trezim devreme a doua zi… ei trebuie doar sa te vada schimbandu-te in lenjeria de noapte si deja li s-a aprins un beculet. Sa fie tocmai datorita faptului ca ei sunt atat de simpli si nu se streseaza niciodata prea mult, in timp ce noi ne pierdem timpul (si libidoul) despicand firul in patru? Sau pentru ca ei sunt stimulati vizual in timp ce noi trebuie sa simtim lucrurile? Oricare ar fi motivul, cred ca marea majoritate din noi ii cam invidiem pentru apetitul lor sexual debordant.

Recomandari