Barbatii fug de responsabilitate?

Barbatii fug de responsabilitate?
  calendar_month        
A ajuns sa fie foarte rar barbatul pe care sa il intalnesti si sa doreasca sa aiba o relatie, sa aiba responsabilitati de cuplu.

Cel mai relevant exemplu cred ca este faptul ca uitandu-ne in jur vedem tot mai multi barbati care preferea sa iasa si sa aiba relatii cu fetite, nu femei.

Oare fetita de langa el nu ii confera tocami aceasta siguranta ca nu exista responsabilitati? Am discutat in ultima vreme cu tot mai multi barbati, adica indivizi de peste 26 de ani care ar trebui sa fie cel putin teoretic, implicatii intr-o relatie serioasa, si oarecum mi se confirma ideea: fetitele in afara de faptul ca le confera comoditate, am aflat cu stupoare ca... ii fac sa se simta mai tineri.

Ma gandesc ca barbatul a declansat chiar un razboi nespus intre femei si fetite, tocmai prin aceasta alegere a "pipitelor" in locul femeii cu un loc de munca, cu principii si cel mai important... cu un adaos de maturitate.

Ce vreau sa arat prin acest articol? Vreau sa trag un semnal de alarma, si mai mult... vreau sa aflu pareri, vreau sa aflu... este o realitate ca barbatii fug de responsabilitati?

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right