Barbatii moderni prefera femeile puternice si rele!

Barbatii moderni prefera femeile puternice si rele!
  calendar_month        
Puterea este cel mai tare afrodisiac pentru barbatii zilelor noastre, confirma un nou studiu. Cercetarile arata ca doua treimi din barbatii britanici viseaza femei de cariera, independente, amuzante si "rele" precum Angelina Jolie sau Megan Fox.

Zilele in care barbatii isi doreau langa ei femei de casa sunt de domeniul trecutului - acum ei viseaza la femei puternice , directoare sexy.

Expertii spun ca acest lucru nu se datoreaza numai schimbarii rolurilor intre sexe, dar si dificultatilor economice care ii fac pe barbati sa adopte o viziune traditional feminina, cautand un "furnizor" in femeia de alaturi.

Studiul arata ca 66% dintre barbati sunt atrasi de femeile de cariera, procentul ridicandu-se la 71% in randul barbatilor de 30-34 ani.

Femeia puternica, independenta si profesionista este mult mai atragatoare pentru barbatii zilelor noastre, conform studiului realizat de compania de jocuri Electronic Arts.

Acum, 18% dintre barbati cauta o partenera distractiva, 14% isi doresc o femeie independenta si 9% pretuiesc spontaneitatea.

Alti 35% au spus ca le plac asa-numitele "fete rele" de la Hollywood: actritele Angelina Jolie, Megan Fox si cantareata Charlotte Church.

Comentand pe marginea constatarilor, expertul in relatii Jo Barnett, a declarat: "Banii sunt mai greu de obtinut ca oricand, iar barbatii care poate ca erau odata speriati de femeile puternice, de succes, sunt acum mai intelepti. De asemenea, mass-media ne-a alimentat gustul pentru femeia puternica, executive, ca fiind una foarte sexy."

Studiul a aratat, de asemenea, ca atunci cand vine vorba de cautarea barbatului perfect , majoritatea femeilor nu mai sunt in cautarea unui cavaler in armura stralucitoare.

Barbatii care afiseaza un comportament cavaleresc si politicos sunt acum considerati ca fiind slabi de una din zece femei.

De asemenea, nici barbatul ingrijit nu mai este la moda, deoarece 45% dintre femei prefera acum aspectul neglijent al celui iubit, in genul actorului irlandez Colin Farrell sau al scotianului Gerard Butler.

Asemenea barbatilor, si ele sunt atrase de ambitie - 60% dintre femei au spus ca sunt mult mai atrase de barbatii cu job-uri puternice.
.

Autor: Nuage

Recomandari