Barbatii - o enigma?

Barbatii - o enigma?
  calendar_month        
Probabil multe dintre noi simtim uneori ca barbatii sunt o adevarata enigma. Cum stii daca te place, de ce nu te invita in oras, de ce nu te suna, oare vrea doar sex…? Raspunsurile difera de la caz la caz, cu toate acestea, iata cateva idei care s-ar putea sa ajute...

De ce nu te invita in oras?

Ai intalnit un tip, va intelegeti foarte bine si vorbiti tot timpul, stii ca nu este implicat intr-o relatie si este evident interesat de tine. Cu toate astea, de ce nu iti cere o intalnire?

Barbatii au nevoie de un semn evident ca esti interesata de persoana lor, romantic, si nu esti doar prietenoasa. Femeile flirteaza adesea, fara a avea vreo intentie mai serioasa. Dupa ce s-au lovit de acest lucru de mai multe ori, de-a lungul anilor, barbatii capata un fel de complex si le vine din ce in ce mai greu sa te invite in oras.Un alt motiv ar fi ca, desi sustine ca nu e implicat intr-o relatie, este foarte posibil sa fie si, chiar daca este interesat de persoana ta, nu vrea sa-si insele partenera.

Cum stii daca vrea mai mult decat sex?

Nu vrea, ar raspunde unii dintre ei. De obicei, atunci cand te intalnesc pentru prima data barbatii se gandesc doar la sex. Pe parcurs insa, e posibil sa devina interesat de ceva mai mult.

Acum, daca te suna doar vinerea si sambata, la 2 noaptea, cand se afla sub influenta prea multor beri, atunci tot ceea ce vrea de la tine este sex. Daca te suna mai frecvent si te intreaba de scoala, munca, prieteni etc. vrea mai mult. Barbati sunt destul de evidenti cand vine vorba de adevaratele intentii, si de cele mai multe ori ce vezi aia primesti.

De ce bate in retragere?

Va intelegeti foarte bine dar ai impresia ca bate in retragere de fiecare data cand va apropiati mai mult. Nu e ca si cum ai vrea sa fii cu el in fecare secnda, dar totusi distantarea lui te deranjeaza. De ce face asta?

Nu e ca i-ar fi frica de intimitate, dar barbatii au impresia ca timpul petrecut alaturi de tine trebuie sa fie timp "impreuna". Si nu ca le-ar displacea asta, dar au tendinta sa oboseasca, si atunci au nevoie de ceva timp singuri. De aceea de multe ori se distanteaza atunci cand va apropiati mai mult. Ceea ce trebuie sa faceti este sa invatati sa petreceti timp impreuna in relatie, dar sa va pastrati independenta, si sa va bucurati de propriul spatiu privat.

Un alt motiv ar fi ca, de cand sunt copii, barbatii invata sa isi reprime sentimentele, si pana la varsta adulta au cam pierdut deja contactul cu ele. De aceea, atunci cand se intampla sa aibe anumite sentimente se simt frustrati si nu prea stiu ce simt sau ce sa faca cu aceste sentimente. Iar atunci au nevoie de ceva timp pentru a-si da seama ce se intampla cu ei. Destul de pueril am spune noi... Nu te lasa batuta si, cine stie, intr-o zi s-ar putea sa-si dea seama ca e indragostit de tine.

Recomandari