Barbatii pot purta bijuterii?

Barbatii pot purta bijuterii?
  calendar_month        
Acum cateva zile, m-am intalnit cu un prieten si dintr-o data am zarit pe degetul lui un inelus de argint. L-am intrebat ce-i cu el, daca s-a insurat, si mi-a raspuns ca doar i s-a parut dragut si l-a cumparat.

Dragut? Un barbat cu inel? Poate sunt eu de moda veche, dar mie mi se pare ca un barbat nu poate suporta mai mult de o verigheta pe degete! Si-asa e uneori cam mult!

Am devenit interesata de subiect si am inceput sa-mi observ mai indeaproape prietenii de sex masculin.

Am vazut apoi un lantisor la gatul unuia dintre ei, lucru care iarasi m-a intrigat.

Adica, bine, stiu si eu ca exista barbati din unele categorii sociale care sunt recunoscuti prin lanturile de aur de 1 kg care le stralucesc si pe plaja si prin ghiulurile aduse din Turcia, cu care ar putea sa-mi plateasca ratele la casa daca ar dori. Nu vorbim acum despre ei.

Acum era vorba de un om educat... Oare ce s-o intampla in mintea acestor baieti? Tipul mi-a raspuns ca de fapt fusese ideea iubitei sale, care de altfel ii si daruise lantisorul. Trag de aici concluzia ca exista si femei care apreciaza bijuteriile prin ale caror zale ies gratios firele de par de pe "peptul" barbatului lor.

Pe mine insa n-au reusit sa ma convinga. Cred ca un barbat care se simte confortabil cu persoana si cu stilul sau n-are nevoie de pene si podoabe. Si mai cred ca o cravata bine aleasa e de-ajuns pentru a-i impodobi tinuta de zi cu zi.

Acestea fiind spuse, mai am un singur lucru de adaugat: un barbat nu poate da gres niciodata daca isi pune pe brat ceasul si pe deget verigheta.

Iubitul tau poarta bijuterii? Ti-ar placea sa poarte? Te-ai putea simti atrasa de un barbat cu lantisor la gat? Ce parere ai despre aceasta? Dar tu, porti multe bijuterii?

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Ganduri. Fericirea (I)
  • person

    "intrebarea nu e "de ce", intrebarea e "de ce nu""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right