Campania Milka a adus emotii in viata a 100.000 de romani

Campania Milka a adus emotii in viata a 100.000 de romani
  calendar_month        
Peste 100.000 de persoane au participat, timp de 6 saptamani, la concursul organizat pe website-ul www.orasultandretii.ro, in cadrul campaniei Milka Indrazneste sa fii tandru.

Peste 2.500 de mesaje tandre au fost inscrise in concursul lansat pe website-ul www.orasultandretii.ro starnind emotii puternice romanilor si incurajandu-i sa isi arate tandretea fata de cei din jur fara sa aiba nevoie de o ocazie speciala. Peste 11.000 de voturi au fost exprimate de catre vizitatorii site-ului pentru mesajele inregistrate in concurs, care descriau gesturi de tandrete dintre cele mai originale.

Suntem tare mandri ca am avut rezultate atat de bune in urma acestei campanii la care am lucrat cu atata pasiune alaturi de toti colaboratorii nostri. Cei 6 castigatori au reprezentat o tara intreaga si ne-au aratat ca gesturile simple venite din inima dau culoare si veselie relatiilor cu cei dragi a declarat Cristina Pindaru, Brand Manager Milka.

Mesajele castigatoare din concurs sunt acum vizibile pe panourile neconventionale din orasele castigatorilor, realizate special pentru a-i indemna si pe ceilalti romani la gesturi de tandrete.

Mesajul Oanei Cojoaca din Timisoara scris pentru colega ei, Estera, a fost selectat castigator si realizat de catre echipa Milka. As renunta la calatoria cu troleibuzul, in schimbul unei plimbari cu tine. Pentru ca sunt prietene foarte bune, Oana si Estera prefera discutiile din timpul unei lungi plimbari in schimbul unei calatorii cu troleibuzul pana la scoala.

Alexandra Dumitru din Bucuresti a castigat cu mesajul pentru colegele de apartament: Ana si Ruxandra. Indraznesc sa va iubesc neconditionat si cand nu duceti gunoiul si cand lasati luminile aprinse si fierul in priza. Va multumesc ca faceti parte din viata mea.

Claudia Lavinia Serafimciuc din Focsani s-a inscris in concurs si a castigat cu un mesaj adresat mamei sale, pentru a-i arata cat de mult se bucura cand ajunge inapoi acasa si cat de mult o iubeste. Imi doresc sa-mi deschizi usa cat mai mult de acum inainte, atunci cand ajung acasa si vreau sa stii ca sunt mandra ca imi esti mama. Te iubesc cat o mie de inimi!.

Mesajul cel mai tandru din ultima saptamana de concurs a fost scris de Andreea Prodan din Bucuresti, pentru prietenul ei: Pentru tine as fi in stare sa imi pun ghetele in cui si sa zburam impreuna spre cele mai inalte culmi posibile. Andreea este arbitra de fotbal la Liga 4-a pe Municipiul Bucuresti si fotbalista in Liga 1 la echipa Fair-Play Bucuresti, si ar renunta la pasiunea sa, fotbalul, pentru iubitul ei. De aceea Milka a realizat un panou urias cu o pereche de ghete de fotbal langa gestul tandru din mesajul Andreei.

Milka a creat un oras virtual pentru a le oferi romanilor ocazia de a-si manifesta tandretea fata de cei dragi, prin postarea unor mesaje cu gesturile tandre pe care le-ar face pentru cineva apropiat. Site-ul a fost parte componenta a campaniei Milka Indrazneste sa fii tandru ce i-a provocat pe romani sa indrazneasca sa impartaseasca un moment de tandrete cu familia si prietenii, pentru a aduce o nota de emotie in vietile lor.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Pagina mea personala
  • person

    "why try so hard to fit in, when you were born to stand out?"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right