Ce fel de femeie isi doresc barbatii - Partea a II-a

Ce fel de femeie isi doresc barbatii - Partea a II-a
  calendar_month        
In general, barbatii au cateva idei in minte cand vine vora de femeia ideala… Ce alte caracteristici trebuie sa intruneasca femeia visurilor lor?

6. Ii este cel mai bun prieten

Intr-o relatie, nu cautam numai un iubit, ci cautam un partener, cineva alaturi de care care sa impartim atat momentele placute cat si pe cele mai putin placute. Daca stii sa ii fii prietena iubitului tau, cu siguranta vei fi apreciata. Un prieten il ajuta sa arate bine in fata sefului, rade la glumele lui, si il asculta atunci cand are o problema. Evident, si reversul este valabil - un bun partener ar trebui sa faca aceleasi lucruri pentru tine.

7. Nu pune presiune asupra lui

Acest aspect este foarte important. Barbatii au o aversiune aparte fata de orice tip de presiuni. De aceea, ar trebui sa eviti sa-l suni de 20 de ori intr-o zi, sau sa bati in continuu apropouri vis-a-vis de viitorul vostru impreuna. De fapt, elimina complet cuvantul "casatorie" din vocabularul tau. Barbatii nu simt nevoia sa defineasca o relatie constant, prefera sa se bucure de ea pur si simplu.8. Nu accepta mai putin decat merita

O femeie care se respecta nu accepta niciodata ca altii sa se poarte urat cu ea. Barbatii apreciaza o femeie ce stie sa-I puna la punct din cand in cand. Daca stie ca exista o pedeapsa, pentru o greseala serioasa cum ar fi infidelitatea, te va respecta mai mult, si este mai putin probabil ca va calca stramb. De asemenea nu ar trebui sa te obosesti a incepe vreun fel de relatie cu barbati casatoriti, cu cei care se afla intr-o relatie, sau barbati abuzivi, fie verbal fie fizic. Punct.

9. O femeie buna alege intotdeauna un barbat bun

Asta inseamna ca ar trebui sa cauti un partener sincer, pe care te poti baza. Trebuie sa te trateze asa cum meriti. Daca spune ca va face ceva, se va tine de cuvant. Si ca tot suntem aici, ar fi bine de stiut ca bunele maniere nu s-au demodat. Ar trebui sa aveti vederi asemanatoare despre ceea ce inseamna o relatie si traiul in doi. Desi se spune ca polii opusi se atrag, de asemenea se spune ca ce se-aseamana se-aduna.

10. Stie ca iubirea este cea mai importanta intr-o relatie

Cum stie o femeie ca a gasit acea relatie profunda, ce o face sa simta fluturasi in stomac? Unele femei pur si simplu au un fel de moment de "a-ha" cand iubirea pur si simplu se strecoara si pune stapanire pe tot. Acest sentiment include un simt unic al confortului, acceptarii si sentimentul ca fericirea altcuiva este la fel de importanta precum fericirea ta. De asemenea, si fluturasii aia din stomac isi au rolul lor aici.

Citeste mai mult despre preferintele barbatilor aici .

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Bancuri cu doctori
  • person

    "bancuri, bancuri seci, bancuri cu bula, top bancuri, bancuri cu alinuta, bancuri cu blonde..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
UVA Blazer 40
Shop Ele.rochevron_right