Ce spun barbatii despre ele?

Ce spun barbatii despre ele?
  calendar_month        
Multe dintre noi isi fac probleme in privinta modului in care suntem privite de catre barbatii de langa noi. Mergem la sala, experimentam tot felul de masti si tratamente cosmetice, facem gimnastica, jogging, mergem la serviciu, la facultate, gatim, facem curatenie si cautam cea mai sexi lenjerie intima. Suntem gospodine, studiem, ne facem frumoase, avem o cariera si facem si bani. Ceii mai poate nemultumi pe partenerii nostri? Ce isi mai pot dori de la noi?
Trebuie sa stiti ca barbatii sunt inca si mai vulnerabili decat multe din membrele sexului slab. Credeti ca nu ii impresionati prin ceea ce faceti, ca inca nu e suficient, ca trebuie sa dati mai mult? Iata niste mici consideratii masculine care va vor da prilej de gandire:

E prea frumoasa!

Toti barbatii se uita dupa ea. La tot pasul trebuie sa fiu atent, sa-mi pazesc spatele! Incep sa imi fac probleme cand se aranjeaza si devin gelos. Prietenii ma invidiaza si asta e bine, dar cred ca ma considera prea putin bun pentru ea. E in centrul atentiei si toti vor sa ii fie pe plac. E destul de frustrant pentru mine!

E prea desteapta!

Are replica la orice si cunoaste mai multe lucruri decat si-ar putea cineva inchipui. Te face din cateva cuvinte! Atrage mereu atentia asupra ei prin ceea ce spune sau face, are solutii pentru orice problema si intotdeauna sfatul pe care mi-l da se dovedeste a fi cel mai bun. Nu mai am timp sa imi spun si eu punctul de vedere si simt ca in relatia noastra canta gaina!

Castiga mai mult decat mine!

E sefa de departament si are mai multi subalterni barbati. Cariera ei e aproape de a atinge apogeul si e foarte respectata, in timp ce eu ma chinui inca sa termin un master. In plus castiga si mai bine decat mine! In curand nu voi mai putea sa fiu eu capul familiei!

Daca credeati ca voi aveti probleme de stima de sine, mai ganditi-va! Barbatii se simt si ei coplesiti de femeile complexe care ii mai si domina, chiar daca involuntar. Le e mai greu sa tina pasul cu ele. Prestigiul si orgoliul masculine au de suferit de pe urma mostrelor de superioritate pe care le prezinta femeile de langa ei. Devin gelosi si incearca si mai mult sa se impuna. Asta nu inseamna ca nu pot iubi fara a domina. Doar ca sunt creati dintr-un aluat mai aparte pe care doar femeile abile il pot cu adevarat modela. Prin urmare lasati complexele la o parte si nu cereti de la voi imposibilul. Trebuie sa va amintiti ca langa voi se afla tot o fiinta umana, si nu un zeu caruia trebuie sa ii aduceti ofrande in fiecare zi.
Recomandari