Ce urasc sa auda femeile singure?

Ce urasc sa auda femeile singure?
  calendar_month        
Femeile singure isi pot purta si singure de grija, fara sa primeasca sfaturi pretioase din partea prietenilor! Asa ca, indiferent de intentiile tale, lasa-ti prietena sa se descurce singura prin jungla relatiilor.

Iata care sunt cele 5 fraze pe care femeile singure nu suporta sa le auda!

1. Poate ca nu te stradui destul de tare...

Se pare ca o judeci, ca nu face destul efort pentru a-si gasi o relatie stabila. Mai bine ai incuraja-o sa exploreze relatii noi in masura in care se simte confortabil, si sa nu renunte la ele atata timp cat se simte confortabil. Nu o forta sa ia hotarari pe care le poate regreta mai tarziu!

2. Machiaza-te mai mult!

In afara de faptul ca sugerezi ca e foarte usor sa-l gasesti pe Fat Frumos, fiind de-ajuns doar sa te machiezi, prietena ta poate fi jignita. Practic, ii ataci identitatea! Indiferent ca ea adopta un stil glamour sau unul natural, fiecare femeie are dreptul sa fie ea insasi. Exista un barbat care e atras si de stilul ei, oricare ar fi acesta. Daca se prezinta altfel decat este de fapt, tot ea va avea de suferit, caci va da doar peste barbati cu care nu va avea nimic in comun.

3. Mai iesi si tu in oras!

Prietena ta va intelege din acest indemn ca nu are viata sociala. Trebuie sa stii ca persoanele fara partener nu stau toata ziua incolacite in dulap, in pozitie fetala, asteptand sa li se intample o minune! Nu! Majoritatea muncesc, se intalnesc cu prietenii la evenimente si la cina, dar pur si simplu n-au intalnit pana acum sufletul-pereche.

4. Esti prea pretentioasa!

Aceasta fraza subliniaza faptul ca in acest punct al vietii sale, persoana singura nu mai are dreptul de a face alegeri, ca ar trebui sa se multumeasca cu orice! Nu e frumos, daca o respecti pe prietena ta!

5. Las-o si tu mai usor...

Cum se aude aceasta fraza: "Pui prea multe intrebari. Il intimidezi. Ai prea multe pareri. Lucrezi prea mult." Adica trebuie sa-si vada lungul nasului, sa nu-l deranjeze prea mult pe domnul cu personalitatea ei puternica. Cat de mult crezi ca poate rezista o astfel de relatie de fatada? Mai bine fara!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Ascult
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right